Hölgyeim, uraim! Nektek számít valamit a párotok múltja?
Részben igazatok van,részben nem.
Pl: Miért kell nekem ilyen facebookos sunyi dolgokból(állandó lájkolgatásokból kölcsönösen) rájönni,hogy kivel,kikkel szexelt előttem..egyáltalán miért kell az ilyen jellegű kommunikációt folytatni? Nem! Ezt nem találom helyesnek! Érdekes módon én senkit nem lájkolok az exeim közül, sőt..a kedvéért tiltottam is őket kivétel nélkül. Ha én megtettem akkor ő a kedvemért miért nem? Ha én elmondtam mindent SZÓ SZERINT akkor ő miért nem? Ez számomra elvárás lenne! És igen,, minden érdekelne kivétel a korábbi dolgai kapcsán is. Szerintem ez így helyes!
Egyébként meg azt mondják,hogy ahol van parázs ott még később lehet tűz! Én letiltottam a parazsaimat mert senki nem érdekel. De ez fordítva nem történt meg.
Még kiegészítve az előző írásomat.. bezzeg én mindent mondjak el ezt kérte,, addig úgy sem hagy békén stb.. én nem xaroztam tényleg elmondtam mindent,mindenkit! De én cserébe nem kaptam semmit csak később rájöttem úgy mondta el nagy nehezen.
Persze utána már azt mondta,hogy azokat a kapacsolatait meg nem történtté nyílvánítja stb.. hát de ez nem így működik szerintem. Ha meg nem történtté nyílvánítja legbelül akkor törölni kell a közösségiről is nem?
De! Ki kell vágni! Ha a párod azt mondja,hogy hatalmas tévedés volt megbánta,meg nem történt dolognak tekinti! Csak gondoljunk bele.. az a bizonyos ex,exek így jogosan gondolhatja,hogy jééé.. nem tiltott lájkolgat meg minden.. talán még van esély egy jót szexelni megint.. és lassú víz partot mos.Sok ilyenre van sajnos példa.
Amúgy meg ha ex ha nem.. nem illik a facebookon lájkolgatni senkit! Még 1x modom!!! Én sem teszem,és ezt nem csak úgy mondom.
18-as!
Király vagy!
Igen,, pont ezeket szoktam én is neki mondani,hogy mindenki magából indul ki.
Ezen természeten nem ért egyet, mert magát kivételesnek tartja és soha nem volt megcsalós egy kapcsolatban stb.
Magyarul neki ott lehet az ex mert jelentéktelen számára meg minden.. de nekem nem lehet ott.
"Miért kell nekem ilyen facebookos sunyi dolgokból(állandó lájkolgatásokból kölcsönösen) rájönni,hogy kivel,kikkel szexelt előttem"
Ha ez így működik akkor én vagy 50 pasival meg 4 nővel is lefeküdtem szerinted (facebookos ismerőseim száma leszámítva a családom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!