Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Aki nem vált le a szüleiről...

Aki nem vált le a szüleiről (mamahotel, papahotel), az a szülei halála után is "szülőfüggő" marad?

Figyelt kérdés
Tehát ha lenne egy párja, akkor ő sosem lenne elég jó, mert a mama vagy papa a legjobb? Vagy hogy van ez ilyenkor? Leválhat még?

2019. szept. 27. 18:19
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
84%
Ez csak egy vélemény egy kérdőjellel a végén.
2019. szept. 27. 20:52
 12/15 anonim ***** válasza:
18%

Mamahoteleseknél az a kérdés, hogy vajon tényleg maximálisan csak anyagi érdekek miatt nem önállósodik, vagy inkább erre fogja, és àpolgatja saját hitét vele?

Mondom, én is 19 ëvesen félretett pénz és szülõi segítség nélkül költöztem, inkább választottam a csóróbb de ÖNÀLLÓ életet.

És most nem fikázni akarok, hanem jó tanácsnak szánom. Csak elhatározás kérdése, nem kell beparázni a nehézségektõl.

2019. szept. 27. 21:36
 13/15 anonim ***** válasza:
46%
Többnyire őket keresik továbbra is az új személyben, vagy úgy alakítja őt titokban, hogy hasonlítson rá. Kérdés, hogy belemegy-e a másik fél ebbe.
2019. szept. 27. 22:52
 14/15 anonim ***** válasza:

Nem jókedvében, szülőfüggőségből él valaki a szüleivel, hanem mert nincs pénze elköltözni. Én is anyámékkal lakom 26 évesen, de nem szolgálnak ki, ugyanúgy főzök, mosogatok, mosok, takarítok, mint anyám.

Apám valaga inkább ki volt nyalva mindig is. Amíg nem házasodott meg, addig nagyanyám, utána pedig anyám csinált meg mindent helyette. Életében semmiféle házimunkát nem végzett.

2019. szept. 28. 06:04
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Csak azok gyúnyolódnak a "mamahoteleseken" és szövegelnek, hogy ők milyen frankón elhúztak albiba 20 évesen, akik annyira kiállhatatlanok, hogy a szülők nem tűrték meg őket tovább.
2019. szept. 28. 06:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!