Aki nem vált le a szüleiről (mamahotel, papahotel), az a szülei halála után is "szülőfüggő" marad?
Mamahoteleseknél az a kérdés, hogy vajon tényleg maximálisan csak anyagi érdekek miatt nem önállósodik, vagy inkább erre fogja, és àpolgatja saját hitét vele?
Mondom, én is 19 ëvesen félretett pénz és szülõi segítség nélkül költöztem, inkább választottam a csóróbb de ÖNÀLLÓ életet.
És most nem fikázni akarok, hanem jó tanácsnak szánom. Csak elhatározás kérdése, nem kell beparázni a nehézségektõl.
Nem jókedvében, szülőfüggőségből él valaki a szüleivel, hanem mert nincs pénze elköltözni. Én is anyámékkal lakom 26 évesen, de nem szolgálnak ki, ugyanúgy főzök, mosogatok, mosok, takarítok, mint anyám.
Apám valaga inkább ki volt nyalva mindig is. Amíg nem házasodott meg, addig nagyanyám, utána pedig anyám csinált meg mindent helyette. Életében semmiféle házimunkát nem végzett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!