Titeket mi az, ami motivál a mindennapokban?
Figyelt kérdés
Mi az, ami ad nektek erőt a nehezebb napokon?#időszak #lehetőség #motiváció #kitartás #opció #alternatíva #rossz dolgok leküzdése #győzni kell #soha ne mond azt hogy soha #negatív gondolatok kiölése
2019. szept. 22. 21:50
11/17 anonim válasza:
Az hogy nemsokára vége az egésznek. Nek sokáig kell kibírnom. Az ad erőt, hogy ha a dolgomat elvégeztem, úgy dönthetek hogy befejezem.
12/17 anonim válasza:
Miutan elhunyt az egyik csaladtagom, nagyon szetestem. Elotte tele voltam cellal, vagyakkal, motivacioval, de ezeket felvaltotta az uresseg.
Most mar nagyjabol a vege fele jarhatok ennek, ujra elkezdtem kituzni celokat, egyre erosebbek a vagyaim. Ami leginkabb motival az egy boldogabb jovokep.
13/17 anonim válasza:
A gyermekeim szebb jövője! Az én életem már nem annyira lelkesít, de azért próbálok életben maradni 😂
14/17 anonim válasza:
Hogy el tudjak menni ebből az országból.
15/17 anonim válasza:
Hogy nemsokára esélyem lesz venni egy légkondit, hogy a következő nyár ne legyen olyan merő szenvedés, mint az idei.
16/17 anonim válasza:
Az a célom hogy a férjem boldog legyen
17/17 anonim válasza:
Hogy be tudjam fizetni a rezsiszámlákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!