Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A nagymellü lànyokat, nöket...

A nagymellü lànyokat, nöket nem zavarjàk a nagy mellek a mindennapokban?

Figyelt kérdés
Nekem ezt nagyon nehéz elképzelni, sokat gondolkodtam màr ezen. Meg azon is milyen érzés lenne ha làny lennék, nunim lenne. Szivesen kipróbàlnàm pàr napra hogy làny legyek. Szeretek tapasztalni.

2019. aug. 4. 08:34
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
84%
Nekem csak felig nagy de utalom. Plane ha menstruálok. Olyankor majd leszakad . :((((( es nagyon fáj
2019. aug. 4. 08:35
 2/12 anonim ***** válasza:
90%

Nekem elég nagy (nem kérek privátokat) és elképesztően zavaró. Hason alvást elfelejthettem, pólót és kabátot venni kész rettenet, mert ami mellbe jó az mindenhol máshol hatalmas...

Ráadásul a tényleg nagy méret miatt melltartót és bikinit csak különleges erre specializálódott boltokban kapok, horror áron.

2019. aug. 4. 08:38
 3/12 anonim ***** válasza:
80%

Igazából egynagyon jó melltartó mellett bem viseli meg a hátat még munkában sem.

Mivel 12órávan állok v sétálok és ingben ami picit nyom kellett egy jó melltartó.

Egyébként ciklus napjain tényleg egy átok legalább is nekem bedagad.

Jó ranács ilyenkorforró víz alatt pl zuhanykor a mell körkörös masszázsa jót tesz +hóbaljban lévő nyirokcsomó masszázs

2019. aug. 4. 08:41
 4/12 anonim ***** válasza:
89%

Nekem F-es kosaram van és vígan alszom hason.

Nem tudom, hogy zavar-e, kérdező, mert én meg azt nem tudon elképzelni, milyen lapos mellkassal élni. Milyen ha a mellkasomnál "megáll az érzés".

Ezt már máshova leírtam, hogy az ilyenekkel az a baj, hogy te a saját érzésedhez akarod ezt hasonlítani, mintha az lenne az alap, de nekünk nem az.

2019. aug. 4. 10:23
 5/12 anonim ***** válasza:
73%

A kérdés az oké. De amit alatta írtál, hát az egy kicsit fura. Én még sosem gondoltam arra hogy férfi lennék, es kipróbálnám milyen. Jó nőnek, de azért talán a nők nagyobb hátrányban vannal az életben mint a férfiak.

A kérdésre válaszolva, igen zavaró. Nekem nagy mellem van sajnos. Általában akiknek szinte lenezetlen nincs mellük vagy kicsi azok nagyot akarnak és azok mondják nekem hogy de jó lenne ha neki lenne ekkora. Én meg úgy vagyok vele hogy inkább lenne olyan kicsi, legalább nincs vele annyo gond.

Így ezzel az adottsággal a férfiaknak tetszem, de több ideig tart a ruha vásárlás. Jobban megkell gondolnom hogy mit veszek fel. Bármi nem all jól es sok ruha nem előnyös. Sok boltban megfordultam mire tálaltam olyan bikinit ami jól néz ki, nem "öreges", a legtöbb bikinihez jó nagy bugyogó van, nem tudom a tervezők miert hiszik azt hogy akinek nagy a melle az kövér is ...

És nehéz volt olyat találni ami jól is néz ki, tart is rendesen, és jó a bikini alsó ks hozzá.

Ha futni szeretnék, akkor oda megint nem mindegy hogy mit veszek fel, valami jó fajta sportmelltarto kell hozzá ami nem is olcsó...

Anyámról örököltem a nagy melleimet sajnos, ő neki kicsit pupos is a háta. Jó tenyleg csak kicsit de latszik hogy görnyedt a tartása...

Később pedig miután majd megöregszem, ha meg élem azt akkor majd köldökömig fog lógni... 🙁 ja meg a masik hogy 23 éves vagyok, csak remélni merem hogy nem lesz még ennél is nagyobb...

Kinézetre lehet hogy -tök jó, de nem nekem inkább a pasiknak. Szetetik megjegyezni, hogy "mellesleg jól nézel ki"

2019. aug. 4. 10:31
 6/12 anonim válasza:
93%

Nekem is elég nagy, alvásnál pláne hoyg durva, főleg ha megjön, amikor érzékeny is, feszül...

Futásról meg ne is beszéljünk, na, az pláne elviselhetetlen.

Privit és szexuális ajánlatokat nem kérek, van pasim!

2019. aug. 5. 16:49
 7/12 anonim ***** válasza:
Az én barátnőmnek hatalmas mellei vannak. Semmiben sem zavarják, hálistennek ő is imádja őket és énis. Nagyon erogén zónai. Csak néha fáj neki amikor sokáig szopogatom, de akkor sem azért fáj mert nagy.
2019. aug. 6. 10:17
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Zavarni nem zavarnak. Kénytelen voltam megszokni. 85G mérettel áldott meg a természet. 9 évesen kezdtek nőni. 13 évesen már D kosaras melltartó kellet, ami annyit jelentett, hogy azóta mindenkinek ott akad meg a szeme rajtam. Futás és egyéb sportok, csak brutál desszantos melltartóban. 23L
2019. aug. 6. 10:43
 9/12 anonim ***** válasza:
88%

80 D/E kosár.

Szeretem. Ha olyan ruha van rajtam, ami kiemeli (nem kidobja), igazán magabiztosnak, nőiesnek érzem magam.

Viszont azt utálom, hogy ezért minden felsővel csak probléma van. Ha egy póló jó mellben, hasnál olyan bő, hogy legalább kétszer vagy háromszor is beleférnék. Bikinikről ne is beszéljünk, szúnyogcsípésnél (nem bántásból) nagyobb méreteket alig árulnak, ezt már akkor is észrevettem, mikor C kosaras voltam. De ha jól rémlik, már egy erős B~C kosarasként is feltűnt ez.

Ruhákkal is csak a probléma van. Otthon deréknál be kell húzni, mert túl bő.

Nem értem. Lenne kereslet rá. Attól még, hogy van melle valakinek, nem "plus size", igazán gyárthatnának ruhákat C~D és afeletti kosármérettel rendelkező nőknek is.

2019. aug. 7. 00:51
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Szia.

90/D melltartót hordok.

Nagyon sokat fáj a hátam és a gerincem más bajom nincs vele.

14 évesen is már 85/D volt a legjobb az zavart,hogy az emberek csak a melleimet vették észre engem nem.

2019. nov. 19. 18:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!