Téged mi motivál a mindennapokban?
Nálunk nem (M.o.) még csak most lesz a vizsgaidőszak, egy fontos vizsgám van kedden, egy három hét múlva.
De esélyt nem látok, hogy meglegyen az első időpontra, hiába ülök fölötte napok óta, maximum a februári ismétlőre van némi esélyem.
Ezt azért is nem akarom, mer tavaly egyszer előfordult hasonló, és rettenetesen szégyelltem, hogy be kellett mennem a profhoz "elbeszélgetni", hogy hogyan képzelem el a továbbiakat.
Ha legalább olyan szakon lennék, amivel tudom, hogy a jövőben keresek annyit, hogy ne hónapról hónapra éljek, lehet, nem zavarnának ennyire a nehézségek. Csakhogy annyi eszem meg sajnos nincs.
Szóval, leélhetem a maradék életem valami irodában kávét főzve és napi 8 órában minimálbérért. Marad a turis ruha meg az ingyenes programok, és fél év spórolás egy rendes télicipőre.
Szeretem az egyetemet, szeretem a szakomat is, de néha annyira demotivál a valóság....
"Csakhogy annyi eszem meg sajnos nincs."
Ezt te gondolod?
Nem, ezt tudom.
Nem vagyok olyan jó matekból, hogy mondjuk szoftverfejlesztőnek, mérnöknek, fizikusnak tanuljak, sem kémiából, hogy mondjuk gyógyszerésznek.
Megélni meg ezekből lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!