Titeket mi motivál?
Nagyon motiválatlan vagyok ezért szeretnék tőletek motivációkat kérni, remélem hogy ez segít.
Tudnátok motivációkat mondani?
Engem az motivál,hogy tudom,hogy jól kell tanulnom,hogy felvegyenek a mérnöki karra és ne egy gyárban kelljen robotolnom minimálbérért,továbbá akarok csinálni egy youtube csarotnát ami testépitéssek foglalkozik ezért egy éve el kezdtem edzeni.
A lényeg az,hogy tüzzél ki magadnak célokat és soha ne add fel amig nem éred el azokat.
engem az motivál, hogy ha öreg leszek, és visszanézek az életemre, akkor ne legyek szomorú a kihagyott lehetőségek miatt. A másik pedig, hogy ne egyedül, magányosan legyek öreg.
Meg hogy ne legyek hajléktalan, szegény ember, hanem legyen pénzem mindig, akkor is, ha öreg leszek, és az állam már nem fizet nyugdíjat.
2# Ez szuper és hogyan kezdtél el edzeni?
Vagy is úgy értem hogy tudsz fejlődeni is?
Hogyan táplálkozol?
Esetleg ha volna időd le írhatnád akár itt akár privátban, mindenre kíváncsi lennék.
Nagyon szép köszönöm! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!