Titeket mi motivál?
Nagyon motiválatlan vagyok ezért szeretnék tőletek motivációkat kérni, remélem hogy ez segít.
Tudnátok motivációkat mondani?
Szeretném elérni, hogy meg tudjak állni a saját lábamon egyedül is, mind anyagilag, mind valójában. Szeretném elérni, hogy meglegyen a diplomám-amiért most tanulok, és még tervben van egy, mellette meló természetesen. Szeretnék jövőre elcuccolni otthonról, kijönni hónapról-hónapra egymagam. Szeretném elérni, hogy ne szégyelljem azt, aki vagyok- szeretnék még leadni min. 6 kilót- már 8at sikerült. Szeretnék úgy belenézni a tükörbe, hogy el tudjam ismermi magam, hogy nem csak egy pocsék csődtömeg vagyok. Szeretném bebizonyítani azoknak, akik sosem hittek bennem, hogy képes vagyok elérni a céljaimat, és ugyanezt bebizonyítani magamnak is.
19/L
Bennem motiváció nincs, de tervek vannak.
Az első ami a legfontosabb, hogy munkát találjak így elkezdhetem tervezni az életem. A karácsony után már lesz is munkám, ez pipa.
Akkor nyár előtt szeretnék különköltözni mert anyámmal és öcsémmel élni nem lehet. Nincsen igényük, nem tisztelnek senkit és semmit. Idegileg lehúznak. Folyton csak az idegeskedés megy azért mert nem tud anyám dohányt csavarni.
Ha tőlük sikerűl megszabadulnom akkor végre boldog lehetek.
Ha ez mind meglesz akkor majd elkezdek a edzeni, hogy jobb alakom legyen és így a lányoknál is nagyobb esélyem lesz.
És egyben magamnak is megfelelek. Mert 19 évesen 50kg és a folytonos remegésel és fejfájásal nehezek a napjaim.
De mivel lesz munkam így a költözés is 100% égy végre lehet nyugodt életem.
És innen kezdve remélem én is megtalálom a boldogságomat.
Ha ez mind sikerül akkor utána jótékonykodni fogok.
Ez az én "motivációm"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!