A mellrákellenes hirdetéseket miért mindig formás/nagymellű szép nőkkel propagálják?
Két ilyen példa:
Fura, hogy még ilyen fontossággal bíró alapvető dolgok terén is jellemző a testképideál tudat alatti bombázása az emberek agyába és ilyenkor se képesek legalább egy kicsit "píszi" maradni. Ha én kismellű nő lennék akkor tuti nem tudnék az ilyen stock fotókkal propagált társadalmi felhívásokkal azonosulni, sőt talán az lenne a fejemben, hogy kismellű nőként engem nem is fenyeget a mellrák veszélye. Ez pedig már a tudatalatti manipulálásával elkövetett félrevezetés!
"kismellű nőként engem nem is fenyeget a mellrák veszélye"
Sokkal kevésbé fenyeget állítólag, de nyilván nem erre akartak utalni.
Mindent nagy mellekkel, szép nőkkel, tökéletes emberekkel reklámoznak, úgy néz ki, ez alól még az egészségügy semi kivétel.
(amugy kismellűnek lenni nyilván jobb)
Láttam már eltávolított mellű idősebb asszonyról aktot. Fotónak nagyon jó, de hidd el, nem az a látvány, amivel random weboldalakon szembesülni szeretnél.
Mivel a mellek eléggé meghatározzák az ember lányának a megjelenését, figyelemfelhívásnak az ép, a szép untig jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!