Szerintetek nem túlzás 700milliót gyűjteni?
A túlzás az a 700 millió.
Főleg a bzeráns amerikaiaknak adni, akik mindenért támogatást kapnak, tehát nem azért kerül ennyibe az a gyógyszer, mert nincs pénz fejleszteni.
Hanem mert extraprofitot remélnek belőle, és mindez relatív szegény, igencsak kiszolgáltatott emberektől.
Ennél a pontnál többre tartom még Hitlert is, mint ezeket a féreg gyógyszergyártókat, meg a befektetőiket, pénzügyi kullancsaikat.
Igen a tb-bőlbolyanokat szolgálnak ki akik sokszor ingyen élőek + nyúlnak le belőle.
Amikor meg bekerülsz agyrázkódással bicikli balesetből, csak mert egy figyelmetlen kis liba a telefonját nyomkodva átmegy az úton, ahol zebra sincs...de a fülhallgató,telefon baromi fontos...
Nehogy körbe nézzünk s öljük meg magunkat, másokat...
Sokat tudnék mesélni neked az ellátásról és megsúgom: semmit nem ér 700milla, ha hulladék emberek dolgoznak az egészségügyben!!!!!! Akiket úgy kellett még az OKJs tovább képzésen átrugdosni kettessel!!!!!! Úgy hogy 10-35éve egészségügyis!!!!!!!!!
Ugyanez a dokikra s mindenkire vonatkozik!
Magán orvosoknál is nagyon meg kell válogatni hova mész! (Tapasztalat s nem csak általam)
Egyáltalán nem logikus a kérdésed s pár válaszod...
Inkább vezesd be: csak 90-95%os tudással s gyakorlattal rendelkező mehet dolgozni ilyen pályára.
S kiszelektálni az ilyet pl:
Nem bírja a vért.
A nő odajön bebökte a branült... amint szedte le a vért lesápadt és remegett a keze ...
Elvettem tőle s megcsináltam magamnak, mert nem volt kellemes ahogy cibálja a tűt a kezemben...
Agyrázkódásnál... Elmondom a panaszom kedves recepción seggelőnek sürgin a panaszokat, diagnosztizáltam magam...
A hüIye a lapon be se jelölte a fejet...hanem a hasat s kezet...ahol csak karcolás volt, de no problem....hogy baromira alig láttam s szédültem a kollégámba kapaszkodva + rossz helyre küldött. (Az egész kórházat ismerem, mint a tenyerem, sokszor az elveszetteket kísérem a céljukhoz)
Pár alkalmazott meg úgy beszél az emberrel s bánik.... Hogy baromira nem erre a pályára való... Volt hogy én szóltam rá viselkedjen szegény beteggel, átvettem tőle s szóltam kórházban isminek.
De a fordítottja is volt, hogy a beteg alig 1 órát várt...hogy sorra kerüljön...odament cigánykodva az ápolóhoz, aki csak tűrt.
Felkeltem s kioktattam "tudja maga, hogy az állást hirdető oldalakon 3 oldalon át csak a kórház alkalmazottakat keres több szakra/helyre? Fogadja el mi a helyzet s várjon! Énnekem ez a második napom amit reggel 8-tól végig ültem, maga meg cigánykodik 1 óra miatt...üljön le s várjon, ahogy mindenki más!"
A kishölgy megköszönte segítséget.
A pénz semmiben nem segít, ha az emberek hulladékok, nemhogy hiányos a tudásuk, gyakorlatuk....
A világot meg nem fogod megváltani!
Ülj meg te is a seggeden és fókuszálj önmagadra, szeretteidre, ismerőseidre, kik megérdemlik!
Szeretek másoknak segíteni, de legyél tisztában azzal: hogy sokra nem mész, ha hüIyék kezébe adod a pénzt vagy abból vett tárgyakat.
IQ és EQ nem megvásárolható dolog ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!