Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek nem túlzás 700mill...

Zsoltmester kérdése:

Szerintetek nem túlzás 700milliót gyűjteni?

Figyelt kérdés
Ennyi pénzből sok egészséges ember életkörülményén lehetne javìtani, ha 10 emberén már akkor is több értelme van, vagy ha vesznek 25 db lélegesztetőgépet vagy 14 mentőautót akkoris sokkal több emberen segìtene ez az összeg. Tényleg okos dolog 1 emberre ennyit áldozni?
2019. szept. 22. 20:53
1 2 3 4 5
 41/48 Andizsuzsi ***** válasza:

Kérdező!

Ajánlom neked ezt a cikket.

[link]

2019. szept. 24. 14:10
 42/48 A kérdező kommentje:
Ha valaki saját magára költi a saját pénzét az tök más kategória. Pl ha qurvákra vagy drogra. Ha másoktól kérne drogra akkoris megkérdezném,hogy miért egy drogosnak adják.
2019. szept. 24. 14:18
 43/48 A kérdező kommentje:
Az állatok tudják,hogy a beteg egyed csökkenti az egészséges társai túlélését. Ezért pusztìtja el. Vagyis védi a többieket és valóban nem szerepel a fókuszba de attól még érzés van benne.
2019. szept. 24. 14:21
 44/48 anonim ***** válasza:
Nem. Nincs benne érzelem, színtiszta ösztön.
2019. szept. 24. 14:26
 45/48 A kérdező kommentje:
De igen de nem De igen de nem....
2019. szept. 24. 16:20
 46/48 anonim ***** válasza:
48%

A túlzás az a 700 millió.

Főleg a bzeráns amerikaiaknak adni, akik mindenért támogatást kapnak, tehát nem azért kerül ennyibe az a gyógyszer, mert nincs pénz fejleszteni.

Hanem mert extraprofitot remélnek belőle, és mindez relatív szegény, igencsak kiszolgáltatott emberektől.

Ennél a pontnál többre tartom még Hitlert is, mint ezeket a féreg gyógyszergyártókat, meg a befektetőiket, pénzügyi kullancsaikat.

2019. szept. 26. 19:24
 47/48 anonim ***** válasza:

Igen a tb-bőlbolyanokat szolgálnak ki akik sokszor ingyen élőek + nyúlnak le belőle.

Amikor meg bekerülsz agyrázkódással bicikli balesetből, csak mert egy figyelmetlen kis liba a telefonját nyomkodva átmegy az úton, ahol zebra sincs...de a fülhallgató,telefon baromi fontos...

Nehogy körbe nézzünk s öljük meg magunkat, másokat...

Sokat tudnék mesélni neked az ellátásról és megsúgom: semmit nem ér 700milla, ha hulladék emberek dolgoznak az egészségügyben!!!!!! Akiket úgy kellett még az OKJs tovább képzésen átrugdosni kettessel!!!!!! Úgy hogy 10-35éve egészségügyis!!!!!!!!!

Ugyanez a dokikra s mindenkire vonatkozik!

Magán orvosoknál is nagyon meg kell válogatni hova mész! (Tapasztalat s nem csak általam)

Egyáltalán nem logikus a kérdésed s pár válaszod...

Inkább vezesd be: csak 90-95%os tudással s gyakorlattal rendelkező mehet dolgozni ilyen pályára.

S kiszelektálni az ilyet pl:

Nem bírja a vért.

A nő odajön bebökte a branült... amint szedte le a vért lesápadt és remegett a keze ...

Elvettem tőle s megcsináltam magamnak, mert nem volt kellemes ahogy cibálja a tűt a kezemben...

Agyrázkódásnál... Elmondom a panaszom kedves recepción seggelőnek sürgin a panaszokat, diagnosztizáltam magam...

A hüIye a lapon be se jelölte a fejet...hanem a hasat s kezet...ahol csak karcolás volt, de no problem....hogy baromira alig láttam s szédültem a kollégámba kapaszkodva + rossz helyre küldött. (Az egész kórházat ismerem, mint a tenyerem, sokszor az elveszetteket kísérem a céljukhoz)

Pár alkalmazott meg úgy beszél az emberrel s bánik.... Hogy baromira nem erre a pályára való... Volt hogy én szóltam rá viselkedjen szegény beteggel, átvettem tőle s szóltam kórházban isminek.

De a fordítottja is volt, hogy a beteg alig 1 órát várt...hogy sorra kerüljön...odament cigánykodva az ápolóhoz, aki csak tűrt.

Felkeltem s kioktattam "tudja maga, hogy az állást hirdető oldalakon 3 oldalon át csak a kórház alkalmazottakat keres több szakra/helyre? Fogadja el mi a helyzet s várjon! Énnekem ez a második napom amit reggel 8-tól végig ültem, maga meg cigánykodik 1 óra miatt...üljön le s várjon, ahogy mindenki más!"

A kishölgy megköszönte segítséget.

A pénz semmiben nem segít, ha az emberek hulladékok, nemhogy hiányos a tudásuk, gyakorlatuk....

A világot meg nem fogod megváltani!

Ülj meg te is a seggeden és fókuszálj önmagadra, szeretteidre, ismerőseidre, kik megérdemlik!

Szeretek másoknak segíteni, de legyél tisztában azzal: hogy sokra nem mész, ha hüIyék kezébe adod a pénzt vagy abból vett tárgyakat.

IQ és EQ nem megvásárolható dolog ;)

2019. szept. 26. 20:10
 48/48 anonim ***** válasza:
100%
De!!!!! Ugyanez a véleményem. Abból több falut is élelemmel lehetne ellátni, millió rákos ember költsègeit lehetne finanszírozni.
2019. szept. 27. 15:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!