Szerintetek túl érzékeny vagyok? Ez túlzás?
Én mindig viszek magammal kicsit extra kaját, amit ilyen helyzetekben szét osztok.
Pénzt senkinek sem adok. Inkább veszek 2x reggelit.
Gratulálok, hogy pénzeled a bűnszervezeteket.
A koldusok többségétől elveszik a pénzt, épp csak annyit hagynak nekik, hogy ne haljanak éhen. Kicsit olvass utána ennek és meg fogod gondolni. Inkább adj nekik ruhát vagy kaját.
A másik felük meg piára és cigire vagy akár kábszerre költi. Szóval hurrá, segítesz nekik hogy legalább azt a szenvedélyük megtarthassák, ami miatt (valszeg) utcára kerültek.
De hát nekik is kell valakiből élniük.
Azt tudod, hogy a kéregetők többsége nem rászoruló!? Irányított emberek, KOLDUS MAFFIA!!
NEM RÁSZORULÓK! FOGD FEL!
Undorító vagy, hogy támogatod az ingyenélőséget! Haragszom rád, miattad van kétszerakkora kupi és szemét az utcákon, mint ezek nélkül lenne...
Olvass utána! De. Pont, hogy az ilyen nénik és a "betegagyerekemsegíts" típusú anyukák vannak benne és nem önszántukból vagy legalábbis nem jó kedvükben, hogy a maffiának segítsenek. Azért vannak ott, mert valahogy oda csúsztak és a bűnözők beszervezték őket valahogy. Az okok és a hogyanok változnak.
Szerinted mennyire lenne nekik ott kint biztonságos, ha nem védenék őket? Ők koldulnak, vannak akik figyelnek rájuk, és kapnak valami szállást-kaját a nap végén. Valahogy így működik. És te sikeresen be is dőlsz ennek.
Ha tényleg segíteni akarsz és látod, hogy fázik, akkor adj neki egy kabátot vagy pulcsit. Vagy cipőt. Vagy ennivalót. De ne pénzt. Az nem lesz sose az övé.
Ám ahogy írtam: valakiből élniük kell, és sajnos nem egyedül a kérdező ilyen buta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!