Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Élnétek textil mentesen?

Mooti kérdése:

Élnétek textil mentesen?

Figyelt kérdés
Mindenhol ahol csak lehet vagy mertek. Mikor haza értek azonnal ledobjátok a ruhátokat és meztelenül lesztek. Īgy vagytok a kertben, a házban, meztelenül csináltok mindent, takarítás házimunka, pihenés stb.

2019. szept. 17. 09:17
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
Csak nudi strandra járok és azért azt el kell mondanom,hogy a legtöbb vendéglátóhelyen megkövetelik,hogy amikor leülsz,rakj magad alá egy törölközőt.Egyébként vidéken élek és egész évben meztelenül vagyok.Ha nagyon hideg van,akkor szoktam a felső testemre egy pulcsit felvenni,ha kimegyek,vagy amíg be nem gyújtok.Egyedül élek,akik jönnek hozzám,már megszokták,vagy ha idegen jön akkor egy törölközővel eltakarom magam.Természetesen,ha elmegyek itthonról úgyanúgy felöltözöm mint mások,de mivel szinte mindent itthonról intézek,így ritkán fordul elő és már szinte irritálja a ruha a bőröm.
2019. szept. 19. 09:56
 22/25 A kérdező kommentje:
Igen nagyjából én is így érzem. Minden kötöttség nélkül vagyok, nem szorít semmi.
2019. szept. 19. 11:06
 23/25 A kérdező kommentje:

Miért jó meztelenül lenni kertben, otthon stb?

Mindenki mást mondana. Van, aki szerint azért, mert vicces. Van, aki szerint felszabadító. Segít testünk elfogadásában. Jobban átélhetjük a természettel való harmóniát. Szabadabb érzés. Őszinte, mint a meztelen igazság. Menjetek, próbáljátok ki és megtudjuk, számunkra mit jelent. A szél átjárhassa testünket. A papucsot, szandált, cipőt természetesen felejtsük el. Ha tetszett a mai nap, rendszeresítsük egész évben, amikor az időjárás engedi.

Számomra a meztelenség üzenete a „vissza a természethez” . Például a kert és meztelenség együtt segít, hogy visszataláljunk hozzá. Az emberek többsége mesterséges világban él, tárgyakkal és gépekkel veszi körbe magát. Városokba zsúfolódik. szinte alig találkozik. A legszomorúbb, hogy ma már a gyerekek többsége is így nő. Figyeljünk oda, hogy a természet is jelen legyen életünkben. Mert a természet segít nekünk megtalálni egy boldogabb, szabadabb életet.

2019. szept. 21. 16:54
 24/25 anonim válasza:
100%
Igen
2020. jan. 30. 21:31
 25/25 anonim ***** válasza:
100%
Ez nekem megy itthon csak meztelen vagyok, és ahol lehet ott is...
2020. febr. 23. 23:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!