Élnétek textil mentesen?
Kérdeznék ilyet, ha jártam volna már nudista helyen? Nyilván nem.
Nem tudom elképzelni, mert én a kanapémon össze-vissza fetrengek. Tehát ahol most a fenekem van, bugyiban, nadrágban, ott lehet később a fejem lesz. Őszintén, a saját seggem izzadtságába se szívesen tenném a fejem, hát még ha ez lett volna otthon, hogy apám seggszőrét kell figyelni, ha kényelmesen el akarok nyúlni.
"Megszeretném kérdezni, Te hogy védekezel a fertõzéstõl?"
Többek között ott kezdem, hogy nem ülök fedetlen testnyílásokkal más emberek testnedveibe.
"Gondolom minden családtagnak külön mosógépe van, mindenki ugyanabból a tányérból eszik, pohár evõeszköz stb ugyan az."
A mosás kissé más, egyébként a tányér és a pohár is (nem veszed a szádba), ettől függetlenül természetesen van saját étkészlete és pohara a páromnak is és nekem is - nem ugyanaz tetszik neki meg nekem, nem ugyanabból kényelmes enni-inni.
"Aki remeg a fertõzéstõl az el is fogja kapni."
Azt ne mondd, hogy be fogom vonzani.. :DDDDDD
"Othon egy család együtt él, közös helységekben, közös tusoló, wc. Ha az utolsónál nem kap el az ember fertõzést, akkor nem kell félni egy széknél se."
Én nem tudom, ti szoktatok csak úgy ücsörögni a budin meg a kádban, izzadni oda egy darabig, folyatni ezt-azt az alsóbb testnyílásokból, aztán otthagyni? Csak mert mifelénk a tusolóban tusolni, a wc-n wc-zni szokás, ami nem jár azzal, hogy váladékokat hagyunk ott magunk után, ami utána a másikba belejut.
De most komolyan, ez undorító, a saját izzadt seggem helyére se akarok henteregni másnap, nem még hogy más izzadt seggének a helyére.....
"Étteremi wc-t is szokás használni vagy nem? Ott se kap el az ember semmit."
Igen, mert értelmes ember nem ül rá ilyen helyen, vagy legalább nem papír nélkül.
Oke
Azt hiszem ez két teljesen ellentètes nézet, ezzel semmi baj, az a szép az emberiségben, hogy mindenki más.
Már csak egy utolsó megjegyzésem van. Gondolom a gyermekeid se mennek el mosdóba idegen helyen. Pl oviban már tudták, hogy ne üljenek le az ovis vècére ha nincs náluk külön rendszeresített papír ülõke vagy amíg vécépapírból nem csinálnak maguknak ilyet.
Iskoláról, mozi, színház stb.ne is beszéljünk stb.
Úgy gondolom, hogy mindketten a végletekben gondolkodunk.
Ezzel semmi baj.
Êlni ês êlni hagyni.
További szép napot.
És ha ez családilag megy? Apádra nem szólhatsz rá, hogy szőrös maradt a nemi szerve vagy a feneke. Mi van, ha a szag átivódik a kárpitba? Mondjuk nyár van, pucéran elalszol a kanapén, a forgolódásban kikerül a feneked alól a törcsi, és fenék izzadtságos lesz a huzat?
Azt írtad, szabadság, de ez szerintem nagy kötöttség. Van rajtam bugyi vs mindenhova cipelek egy törcsit, hogy le tudjak ülni. Ugyanaz, csak kereshetem a törölközőmet állandóan.
Honnan vetted, hogy nekem gyerekem van?
Olyan emberek válaszaira is kiváncsi lennék, akik voltak minimum egyszer nudista kempingben vagy strandon és tetszett nekik.
Köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!