Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek bunkóság így...

Szerintetek bunkóság így visszavágni a pénztárosnak?

Figyelt kérdés
Amikor konzervet és pudingport vesz az ember, s a pénztáros a fizetésnél megjegyzi, hogy sosem venne ilyen műélelmiszereket, inkább főz, nem is tudja miféle ember vásárol ilyeneket, stb. Akkor bunkóság azzal visszavágni, hogy "Nyílván, hiszen ilyen munka mellett van ideje főzni, míg mérnökként/orvosként nem biztos, hogy lenne, nem is tudom hogy miféle ember éri be pénztárosi karrierrel..."?
2019. szept. 16. 16:59
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
13%

Ha az ember nem szól vissza egy bunkó pénztárosnak akkor egy csicska marad, egy pénztáros csicskása.

29F

2019. szept. 16. 17:16
 12/27 anonim ***** válasza:
79%
Nem bunkóság, de te talán mérnök, esetleg orvos vagy, hogy így fenn hordod az orrod, akárcsak a pénztáros? :)
2019. szept. 16. 17:17
 13/27 anonim ***** válasza:
Végül is megérdemelné, ha már kötözködni kezd, de szerintem nem éri meg beleállni ilyen szinten aluli szájalásokba.
2019. szept. 16. 17:24
 14/27 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat...

Ez megtörtént, és már sokszor. Elég sűrün beszólnak, ha mirelit pizzát veszek, vagy ilyesmi. Illetve egyszer a macskakaja miatt, hogy mennyire rossz minőségűt veszek. Pedig amúgy csak azért vettem olyat, mert késett a jó, amit netről rendeltem, az előző adag meg elfogyott...

Nem ugyanazzal a pénztárossal fordul elő többször, csak amelyiknek vissza szóltam, az különösen felhúzott valamiért...

Különben le szoktak nyelni. És amúgy nem nézek le valakit azért mert pénztáros, ezért is merült fel a kérdés... Meg mert szerintem a mögöttem álló vásárlók sem nekem adtak igazat.

Amúgy olyan helyen is szólt már be hasonló módon pénztáros, ami egy kisbolt volt és szerintem maga a tulaj volt az eladó, csak azt nem értem, hogy minek rendelnek olyan élelmiszereket amelyek létezésével ennyire nem értenek egyet.

2019. szept. 16. 17:30
 15/27 A kérdező kommentje:

Nem vagyok amúgy sem orvos, sem mérnök, de MSc diplomával is rendelkezem és sokat dolgozom és gondolkodom PhD-n...

Csak egyszerűbb volt mérnök/orvos példával élni, mert az volt a lényeg, hogy sokat tanultam és sokat dolgozom... Egyébként nem szoktam olyan sokat hangoztatni.

2019. szept. 16. 17:34
 16/27 anonim ***** válasza:
63%
Nem tudom, te milyen helyekre jársz vásárolni, de nekem még soha egy pénztáros se mondott még hasonlót sem. Persze, nem nézed le a pénztárosokat, de "miféle ember éri be pénztárosi karrierrel?" Tényleg nem nézed le őket. Ha senki nem "érné be" pénztárosi, eladói munkával hol vásárolna az olyan felsőbbrendű, mint te?
2019. szept. 16. 17:38
 17/27 anonim ***** válasza:
77%
Fejéhez vágnám, hogy nem neki vettem. Aztán a konzervet is a fejéhez vágnám, fsznak ugat bele, mit veszek. Örüljön, hogy megyek hozzájuk vásárolni.
2019. szept. 16. 17:41
 18/27 anonim ***** válasza:

"nem is tudja miféle ember vásárol ilyeneket"

Akinek nincs otthon ennyi ideje.

2019. szept. 16. 17:41
 19/27 anonim ***** válasza:
(#18 vagyok) ..mármint hogy főzzön magának. Nem mindenkinek van ennyi ideje. Nem feltétlenül csak a munkahelyi munka miatt, akármilyen házimunka vagy elintéznivaló közbejöhet.
2019. szept. 16. 17:42
 20/27 anonim ***** válasza:
23%

Nekem is van diplomám, és készülőben van a következő, de még soha nem fordult meg a fejemben, hogy ezzel “vágjak vissza” bárkinek is. De tőled sem lenne releváns orvosi diplomával példálózni, amikor te magad sem vagy az.... attól meg nem fogja magát hagyat vágni senki, hogy van mesterdiplomád, ettől nem vagy emberileg több, vagy épp kevesebb, sőt...A pénztáros is biztos sokat dolgozik hidd el, és valószínűleg fáradtabban megy haza a nap végén mint te. Én őszintén szólva, valószínűleg egy napot sem bírnék ki pénztárosként vagy bolti eladóként. Mert rohadt fárasztó lehet.

Azt meg nehezemre esik elhinni, hogy mindenféle ok nélkül csak úgy rendszeresen beszólogatnak neked. Találkoztam én is bunkó pénztárossal, de még egyszer sem szóltak be nekem. Azt pedig nem várhatja el senki, hogy a 10.munkaórában is mosolyogjon az ezredik vevőre is.

2019. szept. 16. 17:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!