Csak szerintem bunkóság felnyitogatni dolgokat egy boltban?
pl: tusfürdő vagy mosószer, mondjuk megszagolni. Vagy olyan dezodor, amit nem lehet kifújni...
tesóm állandóan kinyitogat 1-2-őt, és ez engem nagyon felhúz, már szóltam is, de nem tudom amúgy hogy illik-e vagy sem, mert látta a biztonsági is és nem szólt... engem egyszerűen zavar, hogy kinyitja, megszagolgatja, mert hogy nem tudja milyen az illata... nem mindet, csak mondjuk 2-őt, amiből az egyiket veszi meg...
Ami nincsen direkt becsomagolva felnyitogatas ellen (=nem lesz belőle egészségügyi kockázat, ha felnyitjak) azt nem gáz felnyitni szerintem.
Van annál rosszabb dolog is, mint ha az emberek tudni akarják, hogy pontosan milyen illata van annak, amit vesznek.
Vegye meg azt is aminek nem tetszik az illata?
Vagy ne szagolja meg, vegye meg es ket hetig furodjon azzal aminel otthon szembesult hogy nem jo az illata?
Sprayt kifújni parasztság, mert akkor fogy az, amit ha te nem veszel meg, megvenne más. De pont emiatt az izzadásgátlók el is vannak látva ilyen pöcökkel, amit be kell törni használathoz, hogy láthasd, hogy érintetlen.
Tusfürdőnél, öblítőnél stb szerintem nem gond, semmi baja nem lesz a terméknek tőle, és nem károsítok meg vele senkit akkor sem, ha nem veszem meg végül. Ezeken nincs ilyen "biztonsági zár" vagy hogy mondjam.
Tusfürdőt rendszeresen felpattintom, hogy milyen az illata, már ott dolgozó és biztiőr előtt is csináltam, nem szóltak rám. Öblítővel dettó. Kifújni nem fújok ki semmit, csak tesztert, és mindent gondosan visszazárok.
Engem az zavar inkább, mikor nincs kint a szempillaspirál keféje, és mások kinyitják, hogy megnézzék, és nekem ezért kell kinyitnom azt, amit megvennék. Volt már olyan, hogy csak leemeltem a szokásos spirálom, és itthon vettem észre, hogy már nem olyan friss, hanem mintha beleszáradt volna a festék.
Ilyesmit felnyitni nem bunkóság. Én is felnyitom, megnézem, mit veszek és csak olyat veszek, aminek tetszik az illata.
Dezodorokból nem fújok, de az előttem járók már úgyis fújtak az első flakonból, mert általában párás a kupakja és érezni rajta az illatot, úgyhogy a hátrébb lévő flakont veszem meg, amin már nem érződik.
De láttam már kibontott cukorkás zacskót is visszahajitva a polcra, meg hiányzo csücskű kiflit, na az abszolút taplóság.
A golyós deót is meg szoktam szagolni, mosószert és öblítőt, tusfürdőt is.
Az előttem írók már kivesézték a témát, csak egyetérteni tudok velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!