Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Csak szerintem bunkóság...

Csak szerintem bunkóság felnyitogatni dolgokat egy boltban?

Figyelt kérdés

pl: tusfürdő vagy mosószer, mondjuk megszagolni. Vagy olyan dezodor, amit nem lehet kifújni...

tesóm állandóan kinyitogat 1-2-őt, és ez engem nagyon felhúz, már szóltam is, de nem tudom amúgy hogy illik-e vagy sem, mert látta a biztonsági is és nem szólt... engem egyszerűen zavar, hogy kinyitja, megszagolgatja, mert hogy nem tudja milyen az illata... nem mindet, csak mondjuk 2-őt, amiből az egyiket veszi meg...

2019. szept. 15. 01:17
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Ami nincsen direkt becsomagolva felnyitogatas ellen (=nem lesz belőle egészségügyi kockázat, ha felnyitjak) azt nem gáz felnyitni szerintem.

Van annál rosszabb dolog is, mint ha az emberek tudni akarják, hogy pontosan milyen illata van annak, amit vesznek.

2019. szept. 15. 01:23
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Vegye meg azt is aminek nem tetszik az illata?

Vagy ne szagolja meg, vegye meg es ket hetig furodjon azzal aminel otthon szembesult hogy nem jo az illata?

2019. szept. 15. 01:24
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Sprayt kifújni parasztság, mert akkor fogy az, amit ha te nem veszel meg, megvenne más. De pont emiatt az izzadásgátlók el is vannak látva ilyen pöcökkel, amit be kell törni használathoz, hogy láthasd, hogy érintetlen.

Tusfürdőnél, öblítőnél stb szerintem nem gond, semmi baja nem lesz a terméknek tőle, és nem károsítok meg vele senkit akkor sem, ha nem veszem meg végül. Ezeken nincs ilyen "biztonsági zár" vagy hogy mondjam.

2019. szept. 15. 01:43
 4/14 A kérdező kommentje:
értem. Csak nem láttam rajta kívűl, hogy más is csinálta volna akárhol. Tehát elv. nem gáz, csak engem zavar.
2019. szept. 15. 01:47
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem használ el belōle, csak megszagolja, szerintem nem bunkóság kinyitni. Nyilván más a helyzet egy parfümnél pl., amit ki kell fújni, hogy az ember érezze az illatát. Na ezeket nem illik fújkálni, de jobb helyeken épp ezért raknak ki belōlük tesztert.
2019. szept. 15. 02:22
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Tusfürdőt rendszeresen felpattintom, hogy milyen az illata, már ott dolgozó és biztiőr előtt is csináltam, nem szóltak rám. Öblítővel dettó. Kifújni nem fújok ki semmit, csak tesztert, és mindent gondosan visszazárok.

Engem az zavar inkább, mikor nincs kint a szempillaspirál keféje, és mások kinyitják, hogy megnézzék, és nekem ezért kell kinyitnom azt, amit megvennék. Volt már olyan, hogy csak leemeltem a szokásos spirálom, és itthon vettem észre, hogy már nem olyan friss, hanem mintha beleszáradt volna a festék.

2019. szept. 15. 02:29
 7/14 anonim ***** válasza:

Ilyesmit felnyitni nem bunkóság. Én is felnyitom, megnézem, mit veszek és csak olyat veszek, aminek tetszik az illata.

Dezodorokból nem fújok, de az előttem járók már úgyis fújtak az első flakonból, mert általában párás a kupakja és érezni rajta az illatot, úgyhogy a hátrébb lévő flakont veszem meg, amin már nem érződik.

De láttam már kibontott cukorkás zacskót is visszahajitva a polcra, meg hiányzo csücskű kiflit, na az abszolút taplóság.

2019. szept. 15. 07:37
 8/14 anonim ***** válasza:
Tusfürdőt, öblítőt kibontani nem bunkóság, nyilván olyat vesz belőle az ember, amelyiknek tetszik a szaga. Attól meg a terméknek semmi baja nem lesz, ha megszagolják. Az viszont a halálom, mikor valaki pl a testápolókból kinyom egy kicsit a kezére vagy a sminkekből nem a tesztert használja, hanem a bontatlan termékekbe nyúlkál bele, de az is elég prolis, mikor valaki bemegy a rossmannba és a parfüm teszterből tetőtől talpig magára fúj 8-10 fújásnyit.
2019. szept. 15. 07:42
 9/14 anonim ***** válasza:

A golyós deót is meg szoktam szagolni, mosószert és öblítőt, tusfürdőt is.

Az előttem írók már kivesézték a témát, csak egyetérteni tudok velük.

2019. szept. 15. 09:09
 10/14 anonim ***** válasza:
Golyós deon azért van az a pöcök, mert ha nem lenne, akkor mindenki kenegetné, mint az állat és szétnyomkodva senki nem venné meg. Golyósnak igazából nem számít annyira az illata, azt nem azért veszik, csupán az izzadásgátlás céljábol és mellette úgy is fuj parfümöt, szóval nem olyan veszteség, ha azt nem tudom vásárlás előtt megszagolni. Amúgy meg senki sem szeret olyan illatot viselni magán, ami lehet jo, de neki nem tetszik. Jégkrémet sem vennél úgy, hogy nincs ráírva, milyen íze van.
2019. szept. 15. 09:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!