Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Aki gyarban dolgozik vagy...

Aki gyarban dolgozik vagy nehez fizikai munkan az hogy nem lesz depresszios töle?

Figyelt kérdés
Hogy lehet azt birni?? Én ràgondolok màr rosszul vagyok. Felhivnak telefonon es mondja mi a munka szinten rosszul vagyok. Ez miert van velem???

2019. szept. 9. 18:57
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
25%

Ja hát ha nem ilyen helyen akar valaki megrohadni, akkor tanulni kellett volna. Esetleg az érettségivel kezdve, ami nem egy nagy cucc, bárki bármit mondjon. Aztán vagy egy keresettebb szakma, vagy diploma valami értelmes és nem divat szakmából, meg nem árt az se, ha az ember akar és tud is dolgozni.

Ki lehet menni külföldre is.

Aki viszont sz arik bele vagy egy életképtelen szerencsétlenség, azt minek sajnálni? Valakinek kell az alja munkát is csinálni, pont megfelelnek rá. Ha eddig nem tettek az életükért, akkor most ne is várjanak nagy csodát.

Az ilyen embereknek amúgy is mindegy, milyen munkát kell végezni, ők már azért sírnak, mert ki kell mondani a munka szót, nem hogy még csinálni is.

2019. szept. 10. 09:15
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
Gyár és gyár között is van különbség. Biztos van ahol pokol lenne dolgozni, de van ami jó munkahely.
2019. szept. 10. 09:34
 23/24 anonim ***** válasza:
100%

Ha ennyire utálod a gyárat, mit teszel azért, hogy jobb munkát találj?

Tanulj valamit, fejleszd magad.

2019. szept. 10. 10:01
 24/24 anonim válasza:
100%
elsőn nagyon kacagok 😂😂😂
2019. szept. 11. 15:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!