Aki gyarban dolgozik vagy nehez fizikai munkan az hogy nem lesz depresszios töle?
Figyelt kérdés
Hogy lehet azt birni?? Én ràgondolok màr rosszul vagyok. Felhivnak telefonon es mondja mi a munka szinten rosszul vagyok. Ez miert van velem???2019. szept. 9. 18:57
1/24 anonim válasza:
Nem tudom mi bajod, mi minden reggel vígan megyünk dolgozni, és közben ezt dúdoljuk.
Vár engem a gyár,
Mert nem vagyok lekvár.
Aki nem bírja a gyárat,
Egyen otthon lekvárat!
2/24 anonim válasza:
Pont hogy a depressziómon enyhít. Mivel a stresszt amit kaptam másoktól azt így levezethetem. Jobban érzem magamat munka után.
3/24 anonim válasza:
Mit nem adnék azért ha dolgozhatnék iskola helyett 😒😒
4/24 anonim válasza:
Sokuk faék egyszerűségű ember, és el sem jut odáig az agya, hogy ilyenen kattogjon.
5/24 anonim válasza:
#3 majd ha ott kell dolgoznod rájössz 😂😂😂😂😂
6/24 anonim válasza:
Jó az a kis mondóka 😀 Nem egy leányálom gyárban dolgozni, de nem is a világvége. Attól is függ, hogy milyen gyár. Én padló takarítással kezdtem a gyárban, ma már vezető pozícióban vagyok, mert mindíg bizonyítottam, hogy nem vagyok hülye gyerek. Rengeteg ismeretséget is szerez ott az ember. Jót - rosszat. Szerelmet - szexet. Amit akar. Vannak olyan dolgok az életben, ami depresszióssá tud tenni, de az nem a gyár. Annál sokkal fontosabb dolgok.
7/24 anonim válasza:
Amúgy igen, szerintem te közel jársz az igazsághoz.
8/24 anonim válasza:
Vendéglátásban jobb a pult mögött, vagy rabszolga módjára kaját cipelni pénzes cigóknak, miközben beszólogatnak?
Irodai bérrabszolgának jobb? A kapu előtt cigizve, mint egy csöves, és csak álmodozni a jó nőkről, miközben a főnököd hosszú hétvégére viszi az ex-modell titkárnőjét, miközben a fizunapkor a 400-as fizudból azonnal ugrik 200 az albira, meg 100 a gyerekre.
Jobb mondjuk...
Vagy...
9/24 anonim válasza:
#8 De bírom ezeket az általánosításokat. A fizikai munkások között senki sem szólogat be senkinek. Jó a hangulat. Ha kell mindig segítünk egymásnak. Te álomvilágban élsz.
10/24 anonim válasza:
#8: Miért cigiznék a kapu előtt?
Nem értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!