Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Aki gyarban dolgozik vagy...

Aki gyarban dolgozik vagy nehez fizikai munkan az hogy nem lesz depresszios töle?

Figyelt kérdés
Hogy lehet azt birni?? Én ràgondolok màr rosszul vagyok. Felhivnak telefonon es mondja mi a munka szinten rosszul vagyok. Ez miert van velem???

2019. szept. 9. 18:57
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
91%

#8: Miért költenék 200at egy albérletre?

Nem értem.

2019. szept. 9. 19:24
 12/24 anonim ***** válasza:
72%
Nehéz fizikai munkát végzek.Jól érzem magam,erős vagyok.Mikor idekerültem(nem írom hova,mit csinálok#még rámismernek#),vékony voltam, esetelen,gyenge.Azóta kiterebélyesedtem,30 kilót szedtem magamra,sokan kérdezik hogy mit sportolok,mondom semmit csak emelgetek a melóba.Nem tudnék meglenni egy irodában,szeretek jönni-menni.Ja,az üléstől hamarabb lesz hátproblémád,ha megtanulsz jól dolgozni,nem lesz problémád.
2019. szept. 9. 19:52
 13/24 anonim ***** válasza:
35%
#12: Jól van, nem kell it a Hulkot játszani, hogy 120 kg vagy! :)
2019. szept. 9. 19:54
 14/24 anonim ***** válasza:
78%
Munkaundoritiszed van. Gyógyíthatatlan.
2019. szept. 9. 20:12
 15/24 anonim ***** válasza:
25%
tanulj ki egy szakmát és irány külföld
2019. szept. 9. 20:13
 16/24 anonim ***** válasza:
70%
20:13 - hagyd, ebbe az egyedbe kár a komoly tanács. Ő a vagyonörös csávó.
2019. szept. 9. 20:35
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Már hogy ne lennének? Nem véletlenül van annyi alkoholista, láncdohányos, designer drogos, lepukkadt alak.
2019. szept. 9. 21:05
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
két hónapot melóztam egyszer egy húsfeldolgozóban. azért ennyit mert nem bírtam fizikálisan. zúdították az emberekre a munkát, attól függetlenül hogy bírod-e vagy sem, belefér a munkaidőbe vagy túlórázol míg be nem fejezed, nekem ez nem pálya. tényleg faék egyszerű emberek vannak, akikkel alapvető kommunikációt nehezen folytatsz le néha, pedig én sem vagyok agyas, szakmunkás végzettségem van. azt mondom nem véletlenül cserélődnek gyorsabban az emberek, sokan nem bírják hosszú távon. persze számít milyen részre kerülsz. rengetegen be kell hogy vállalják ha akarják ha nem, ha teljesen le vannak gatyásodva anyagilag, vagy ott a gyerekük akit etetni kell stb. más okot nem tudok elképzelni ilyen helyen mert csak teljes egészében kitolás és szivatás. voltak munkatársaim akiket szalag mellé raktak, mint a gép, mint egy robot kellett végezniük egész nap ugyanazt, rossz volt látni is
2019. szept. 9. 21:37
 19/24 A kérdező kommentje:
Ó szent kenyér. Én nem akarom igy végezni. Nem azért élek hogy ilyen baromsàgokkal töltsem el az életem!!!!
2019. szept. 9. 21:41
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Én amikor ilyen helyen dolgoztam, pont kikapcsoltam az agyam és megnyugodtam.
2019. szept. 10. 01:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!