Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Külföldiek egyre többször...

Külföldiek egyre többször mondják, hogy a magyarok bunkók. Ti mit gondoltok?

Figyelt kérdés
Láttam egy videót amiben közvélemény kutatás volt szigetfesztiválon, hogy mit tudnak a magyarokról. Persze a gulyást mindegyik mondta, de többen is megjegyezték, hogy bunkók vagyunk. Hát őszintén sztem egyre inkább igazuk van.

2019. szept. 9. 14:03
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
79%
Akkor nekem szerencsém van, mert én még nem tapasztaltam bunkóságot külföldi fiatalok részéről.
2019. szept. 9. 15:58
 22/25 anonim ***** válasza:
85%
Külföldiektől nem hallottam ilyet. Inkább a nyelvtudás hiánya a jellemző. Bár lehet ezt gondolták bunkóságnak??
2019. szept. 9. 16:11
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

Ha nagyon borúlátó akarok lenni, akkor azt mondom, sok bunkó van. Sokan eldobálják a szemetet, hiába van ott 3 m-re a kuka, trehány, és depressziós emberekkel van tele az ország.

De ennek ellenére még mindig vannak normálisak, akikben még van jóság és bizalom.

Mi most elköltöztünk falura, idegenek elejétől fogva segítenek, és kedvesek velünk, eddig senki sem volt bunkó, tiszteletlen, vagy távolságtartó. Jó, hogy van ellenpélda is azért, csak sajnos nem mindenhol.

2019. szept. 9. 17:57
 24/25 anonim ***** válasza:
32%

Sajnos van néhány magyar aki miatt egy egész nemzetet bunkónak tartanak.

Nem politizálni akarok, de pár éve az egyik plakáton azt olvastam: "Mi még egymást is gyűlöljük, nemhogy téged...". Sajnos mi magyarok utálunk sok nemzetet (franciákat Trianon miatt, oroszokat a 40 év miatt...) Ez sem sokat segít abban hogy a külföldiek jó véleménnyel legyenek rólunk.

2019. szept. 9. 19:15
 25/25 FoxtrotLidérc ***** válasza:
85%

Ha így gondolják, akkor nagyon sajnálom. De sajnos tapasztalataim alapján nekik is BŐVEN van mit változtatniuk a hozzá(nk)állásukon. Ha útbaigazítást kér egyik-másik, elvárom, hogy ne füttyögjön, csettintgessen, hanem kulturáltan jöjjön oda hozzám, köszönés+tiszteletteljes kérés/kérdés, majd köszönöm, és szevasz.

Amelyik meg csak azért jön ide, hogy kedvére kritizálhassa az országot (sajnos ilyennel is volt már dolgom), az jobb is ha messze elkerüli az országunkat. Kész.

2020. ápr. 25. 03:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!