Külföldiek egyre többször mondják, hogy a magyarok bunkók. Ti mit gondoltok?
Figyelt kérdés
Láttam egy videót amiben közvélemény kutatás volt szigetfesztiválon, hogy mit tudnak a magyarokról. Persze a gulyást mindegyik mondta, de többen is megjegyezték, hogy bunkók vagyunk. Hát őszintén sztem egyre inkább igazuk van.2019. szept. 9. 14:03
11/25 anonim válasza:
Hát a k.urva anyjukat, hogy ilyet gondolnak
12/25 anonim válasza:
Ráadásul van egy jó barátom, aki egy nagyobb panzióban dolgozik, itt Pécsett. A náluk megszálló turistáktól is azt hallja vissza, hogy mindenhol kedvesek, segítőkészek velük szemben. Szóval ezek szerint Pécs kifejezetten "befogadó" városnak tekinthető Magyarországon. Szórakozóhelyeken is pl senki nem mutogat, ha bejön néhány néger, arab, stb fiatal. Max egy két vendég barátságosan érdeklődik afelől, hogy melyik országból jöttek, melyik karon tanulnak, meg hasonlók.
13/25 anonim válasza:
12: Nemcsak Pécsett. De kell minden napra legalább egy 'minden magyar hülye, bunkó, buta, sötét' kérdés.
14/25 anonim válasza:
#13! Abszolút egyetértek veled.
15/25 anonim válasza:
Pedig nem mindegyik az, csak a nagyon nagyrésze. :)
16/25 Lazy Lover válasza:
Az a legtöbb tróger tirpák nép vagyunk
17/25 anonim válasza:
Na most egy fesztiválon "közvéleménykutatást" szervezni egy csomó drogos meg részeg között, az a vicc kategória.
Ez az egyik.
A másik meg, hogy egy kérdést úgy is fel lehet tenni, hogy a várt válasz hangozzon el. És gyanítom, itt a magyarok lejáratása volt a cél, ezért eleve úgy tették fel a kérdéseket.
Viszont amíg nem linkeled be a videót, addig csak provokatív, kamu hangulatkeltő okoskodásnak látom a kérdésedet.
18/25 anonim válasza:
én letagadom hogy magyar vagyok külföldön. Eleinte nem tagadtam le, csúnyán is néztek rám.
19/25 anonim válasza:
A magyarok is ezt mondják szóval legalább egyet értünk.
20/25 anonim válasza:
12, én is pécsi vagyok, és sajnos azt tapasztalom hogy egyre több külföldi pofátlan. Szórakozóhelyen már nem egyszer kinéztek minket, elfoglalták a helyünket, arrébb dobták a cuccainkat. Ha szólok nekik áll feljebb. Múltkor szemtanúja voltam annak, hogy egy néger csaj nem vett jegyet a buszon, az ellenőr teljesen jogosan le akarta szállíttatni a buszról, a csaj meg tök flegmán és bunkón viselkedett. És így tovább. Örülnék ha a város nem belőlük akarna megélni végre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!