Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szeretitek az őszt?

Szeretitek az őszt?

Figyelt kérdés
Mi az ami tetszik benne és mi nem?

2019. szept. 8. 14:29
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Igen, a kedvencem :)

Szeretem, hogy van lehűlés, de mégis sokszor süt még a nap, szeretem a színeket az erdőn, meg alapból melankolikus vagyok, ezzel az évszakkal tudok a legjobban lelkileg azonosulni.

2019. szept. 8. 16:34
 12/16 anonim ***** válasza:
75%

Nem szeretem. Ilyenkor már nincs lehetőség természetes vizekben fürdeni, egyre csöjken a kimozdulás tere. Egy eső után sem az van, hogy holnap már mehetsz, hanem egy hétig taknyos nyálkás minden. És jahh, jön az influenza, meg a sok nyavaja, amit tömegközlwkwdés miatt mindig bekapok.

Persze szépek lesznek majd az erdők, imádok túráhni minden évsuakban, és még hátravan az indiánnyár is 🙂

Végére viszont már alig lesz nappal, borongós és sötét idők következnek. Nekem nagyon beszűkíti az életteremet, szóval ez a baj.

2019. szept. 8. 18:05
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

A szeptembert nagyon szeretem, de októberben és novemberben már rosszul vagyok a hidegtől, és várom vissza a nyarat.

Az egyetlen negatívum benne a hideg, de az nagyon. Nem ismerek olyan ember, aki jobban gyűlölné a hideget, mint én.

A pozitívumok: Tipikus Pinterest/Tumblr kislánynak tűnhetek a következő felsorolástól, de vállalom. :D

- Az őszi stílusom, ruháim a kedvenceim. Kockás ruhák, nagy sálak, harisnya, combzokni, bakancs... Imádok ősszel öltözködni.

- Őszi kávékülönlegességek a kávézókban. Khmm... Pumpkin Spice Latte. De a sima, otthoni kapszulás kávé is jobban esik ilyenkor.

- A zenék, amiket ősszel hallgatok. Hajnalban munkába menet, amikor még sötét van, és enyhén hideg, nyugis, lassú, akusztikus zenéket szoktam hallgatni. Meg ekkor többet hallgatok rock-ot, indie rock-ot, és "grungy" zenéket is.

- Szeretem az esőt és viharokat, főleg az ablakból nézve, úgy hogy bent összebújok a cicámmal, egy bögre forró kávéval, és sorozatot nézek.

2019. szept. 10. 08:48
 14/16 anonim ***** válasza:
81%
Mennyi megkeseredet szar ember van, de most komolyan miért kell lepontozni egy olyan kérdést amire nincs rossz válasz? Ez az egyetlen örömötök az életben? Nem kell válaszolni tudom hogy igen :)
2019. szept. 10. 10:22
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
13-as, én is imádok psszel öltözködni! :) Szerintem ilyenkor lehet a legjobban, legstilusosabban felöltözni, kiskabátok, sálak, csizmák, bakancsok, kockás ingek-szoknyák, és a gyönyörű őszi szinek, sárga, barna,piros, bordó, zöld...nagyon szuper! :)
2019. szept. 30. 06:30
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Öltözködés szempontjából én is nagyon szeretem. Ráadásul az Ősz az maga az intelligencia, maga az életérzés is. Nagy kedvencem a Nyár mellett.
2019. okt. 15. 01:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!