Hogyan kell magamat szeretni? Nektek mit jelent az hogy önszeretet? Ti hogyan szeretitek önmagatokat?
Nekem azt jelenti az önszeretet, hogy próbálom jobbá és hosszabbá tenni a saját életem.
Tisztában vagyok a hiányosságaimmal, amin tudok azok segítek, amiről meg nem tehetek azzal meg úgy élek együtt, hogy nem szapulom magam miatta egész életemen keresztül.
Munka mellett tanulok azért, hogy az egyetem elvégzése után jobb munkahelyem lehessen.
Nagyjából egészségesen élek, sportolok amikor van rá időm, nem drogozok, nem vagyok egy Tibi atya követő féle, "loool b*sszunk be jól mert ez az élet" típusú ember, ettől függetlenül eljárok szórakozni, egyetlen dolog ami egészségtelen az életemben az a dohányzás de azt is próbálom letenni.
Nyilván most nem azt akarom, mondani, hogy én vagyok a tökéletes életforma a tökéletes élettel, nekem is vannak
hibáim és gondjaim ugyanúgy mint mindenki másnak, de próbálom a legjobbat kihozni mindenből amiből lehet a saját érdekemben meg a hozzám közel álló emberek érdekében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!