Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szeretitek az őszt?

Szeretitek az őszt?

Figyelt kérdés
Mi az ami tetszik benne és mi nem?

2019. szept. 8. 14:29
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
70%

IGENIGENIGEN.

Olyan gyönyörű, kellemes langyos idő van, ráadásul ősszel ünneplem a szülinapomat. :)

Ami nem tetszik, az a korai sötétedés.

2019. szept. 8. 14:29
 2/16 anonim ***** válasza:
71%
Nekem a tavasz és az ősz a legkellemesebb évszakok. Az ősz azért mert nekem ekkor a legkellemesebb a hőmérséklet, gyönyörű a természet, kezdenek eltűnni a rovarok, a gyerekek iskolában vannak. A rossz, hogy kevesebb a napos órák száma, de együtt tudok élni vele
2019. szept. 8. 14:34
 3/16 anonim ***** válasza:
76%
Nem szeretem, hogy olyan hamar sötétedik, de végre nem halok meg a hőségtől. És szépek a fák.
2019. szept. 8. 14:39
 4/16 anonim ***** válasza:
61%

Imadom!

Annyira hangulatos. Imadom a szineit. Sokkal kozelebb all hozzam ez a borongosabb hangulat, esos, huvos, sotetebb ido. Imadom, hogy hamarabb sotetedik, hogy hullanak a levelek. Neha ilyenkor az erdo mesebe illo.

Nagyon szeretem, hogy pulcsit lehet hordani, de meg nem kell nagy kabat, ugy kellemes. Nincs hideg, de huvos az ido.

Aztan ott van a megoszto halloween is, a minden szentek, halottak napja. Nekem ezek is igazan hangulatosak. A tokfaragas, halloweeni dekoraciok a boltokban, esti gyertya gyujtas, a temetoben a sok ego gyertya.

Ilyenkor annyira jo erzes egy borus, csendes nap utan bekucorodni az agyba es csak ulni vagy olvasni.

Az osz valahogy olyan nyugodt nekem, csendes. Lassabb.

2019. szept. 8. 14:47
 5/16 anonim ***** válasza:
11%
Én pont, hogy szeretem a korai sötétedést. :D
2019. szept. 8. 14:58
 6/16 anonim ***** válasza:
22%
Nagyjából igen: a nap próbálkozását, hogy erősen süssön, ezáltal néha érdekes fényjelenségeket produkál. A rossz időt, amikor már elkezdenek az emberek fűteni, így a fűtés illatát. Néha a rossz idő számomra olyan, mintha háborús hangulat lennie. E mellett a gesztenye megjelenése is tetszik.
2019. szept. 8. 15:03
 7/16 anonim ***** válasza:
70%

Én vegyes érzelmekkel állok az őszhöz, egyrészt szeretem a hangulatát, különösen, ha szépen, fokozatosan színeződnek el, és hullanak le a falevelek, és a kis lehűlést is örömmel fogadom, a kedvencem még az, amikor pulcsi+farmer idő van.

Viszont a korai sötétedést, és a sok csapadékot nem kifejezetten kedvelem, maximum, akkor amikor nem kell kimozdulnom otthonról.

2019. szept. 8. 15:04
 8/16 anonim ***** válasza:
70%

Nekem semleges.

Azt szeretem benne hogy szép színesek a levelek és szeptemberben még pont kellemes idő van.

Azt nem szeretem benne amikor már hidegebb van, kb 10 fok és sokat esik az eső.

2019. szept. 8. 15:17
 9/16 anonim ***** válasza:
75%

Őszi vagyok én is, de nem szeretem. Az elmúlás évszaka.

A korai sötétedéstől pedig "beteg" vagyok.

Egyedül a hűvösnek örülök.

2019. szept. 8. 15:42
 10/16 anonim ***** válasza:
63%
Imádjuk. Ősszel ismerkedtünk meg a párommal és mindig eszünkbejut, levelek, napsütés, avarillat, meg minden. De a napokig tartó nagy esőt nem szeretjük, inkább azt amikor azért ki lehet menni.
2019. szept. 8. 15:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!