Miért van ennyi inkompetens barom ember?
Hali.
Ország legnagyobb távközlési vállalatánál vagyok műszaki support, és nap mint nap, belefutok legalább 10-20 annyira ostoba emberrel,hogy kivisznek az életből, ezek tényleg ennyire ostobák vagy megjátszák?
A legtöbbje ez az okoskodó DR.bohóc..
Ugye van egy folyamata a hibabejelentésnek, pl áramtalanítás .stb.. és elkezdi az idióta,hogy mi az az áramtalanítás? most komolyan ennyire tudatlan az átlagja?
Meg hogy az miért így/úgy van, szépen le van írva ÁSZF-ben, ha aláírta a szerződést akkor elfogadja ezt is... és akkor az a válaszuk,hogy azt senki sem olvassa!!
LOL,nem tudom ki hogy van vele, de én ha szolgáltatóhoz megyek az az első,hogy megygőződök,hogy az nekem megfelel, pl számlázásban,szolgáltatásban(éves rendelkezésre állás..stb)
És ha ezt mondom másnak, akkor azzal jönnek,hogy én se értek mindenhez...
IGAZ, de én nem is hívom az áramszolgáltatomat,hogy jöjjön ki és csavarjon be egy lámpát, stb..
Olyan irrieleváns elvárások vannak az ügyfelek részéről.
Véleményetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!