Ciki ha felnott (25 eves) nő létemre rajzfilmet nézek?
Figyelt kérdés
Mostanaban garfield és baratait kezdtem el nezni,de nem fura ez ennyi idosen? Ez nem olyan felnott rajzfilm mint a family guy hanem tenyleg gyerekeknek szól2019. szept. 4. 11:52
21/22 anonim válasza:
Ha tetszik, jól érzed magad vele, akkor tedd.
22/22 anonim válasza:
Nem, egyáltalán nem!
A rajzfilmeket egyébként is / "gyereklelkű" / felnőttek készítik, nem csak gyerekeknek. Annyi biztos, hogy örömteli munka lehet...
Sok rajz-vagy animációs film nem feltétlenül kicsiknek készül, mert olyan utalások vagy szövegek hangozhatnak el bennük, ami elszáll a fejük felett, vagyis: ők nem értik ezeket.
Én is szoktam időnként rajzfilmeket, rajzfilmsorozatokat nézni. Kikapcsol a valóságból egy kis időre, jobban, mint a hús-vér szereplők játéka. Hagyom, hogy beszippantson a "firkák" világa. Mostanában pl. a Szamuráj Jack-sorit nézem a neten, és utoljára egy nagyon szép animét, a Mary, és a varázsvirágot néztem.
42/N.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!