Ciki ha felnott (25 eves) nő létemre rajzfilmet nézek?
Figyelt kérdés
Mostanaban garfield és baratait kezdtem el nezni,de nem fura ez ennyi idosen? Ez nem olyan felnott rajzfilm mint a family guy hanem tenyleg gyerekeknek szól2019. szept. 4. 11:52
1/22 anonim válasza:
40+ vagyok és Spongya Bobot nézek, szóval nyugi.
2/22 anonim válasza:
Nem. Én meg 30 évesen Disney meséket nézek.
3/22 Blade Bone válasza:
Nálam is van, hogy egésznap ilyen csatorna megy. Pedig már közelít a harminc.
4/22 anonim válasza:
Az a ciki, hogy érdekel az, hogy mások szerint mi ciki :) Én 32 évesen is nézek rajzfilmeket és nem tartom cikinek, de ha mások annak tartják, nem érdekel.
5/22 anonim válasza:
44 éves férfi létemre a Jégkorszak a kedvencem. Oké, rendes filmeket is nézek, de amúgy nem ciki. Nekem még senki sem szólt emiatt. Egyrészt senkit nem érdekel, hogy mit nézek, másrészt meg nem is mernének szólni.:)
6/22 anonim válasza:
45 éves férfi vagyok. A Garfield, Spongyabob, Mézga család, Simpson család, Family guy, ezeket mind nézem.
Nem ciki.
7/22 anonim válasza:
32 éves férfiként Mikrobit meg Pityke őrmestert nézek, na bumm. 😃
8/22 anonim válasza:
Én 43 éves nő vagyok, ezeket nézem: South park régi részei, Family guy, Amerikai fater, Simpson család, Bob burger falodája, Jeff és az űrlények... Ezek nem is gyerekeknek szólnak mondjuk.
9/22 anonim válasza:
29 èves vagyok, Disney és Barbies-s meséket nézek.
Miért lenne ciki?
10/22 Metionin válasza:
Dehogy ciki. Mi huszonévesen a koliban rendszeresen megnéztük az újonnan kijött animációs filmeket. Mostanában meg az ilyen kis művészi rövid rajz vagy animációs filmekre vagyok rákattanva. Illetve nemrég a szüleimnél voltam, épp az Oroszlánkirályt adták a tévében, azonnal leültünk apámmal (71 éves) és megnéztük.
29xx
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!