Ciki ha felnott (25 eves) nő létemre rajzfilmet nézek?
Figyelt kérdés
Mostanaban garfield és baratait kezdtem el nezni,de nem fura ez ennyi idosen? Ez nem olyan felnott rajzfilm mint a family guy hanem tenyleg gyerekeknek szól2019. szept. 4. 11:52
11/22 anonim válasza:
Nem ciki.
Majdnem 40 vagyok, valamelyik hétvégén volt egy aranyos animációs film este a tévében, megnéztem és tök jó volt. Hétvégenként reggel meg időnként szoktam nézni a Hupikék Törpikéket :)
12/22 anonim válasza:
Miért volna ciki?
.
1. A gyerekeknek szóló rajzfilmek többsége felnőtteknek is megszívlelendő mondanivalóval is rendelkezik,
2. a rajzfilmek forgatókönyvét felnőttek találják ki és
3. felnőttek rajzolják.
.
Ezek alapján miért lenne ciki felnőtteknek is nézni azokat?
13/22 anonim válasza:
Nem. Én simán megnézek mesefilmeket is szabadidőmben, mint az Irány Eldorádó, Disney filmek, Ghibli-filmek. Az animáció nekem egyszerűen más élményt nyújt, mint egy élőszereplős dráma. 26/N
14/22 anonim válasza:
Pont most néztem meg az Oroszlánkirály 2-őt. :D
Ezzel meg is válaszoltam a kérdésedet. :D 24L
15/22 anonim válasza:
30 vagyok, spongyabob, hupikék törpikék, micimackó, animációs egészestés rajzfilmek tömkelegének rajongója vagyok.
Kérdező szerinted ciki? :)
16/22 anonim válasza:
Ja s hozzáteszem, a férjemmel együtt megyünk a jégkorszak filmekre a moziba. Azt hittem beülünk a gyerekek közé. Hát több felnőtt volt, mint gyerek...
17/22 anonim válasza:
44 vagyok és néha szoktam mesét nézni, vagy mesekönyvet olvasni, ugyanúgy leköt, mint bármilyen más könyv, de a gyönyörű grafikákkal ellátott, komolyabb mesekönyveket szeretem igazán. Ezek a nagyon modern rajzfilmek nem tetszenek (pl family guy).
18/22 anonim válasza:
Otthon a magánszférádban szerintem azt csinálsz, amit csak akarsz :D
19/22 anonim válasza:
35 evesen most gondolkodom hogy be kene hoznom a tevet a haloba hogy netflix animeket nezzek ejszakankent.
20/22 anonim válasza:
31 éves vagyok, éppen torokgyulladással fekszem itthon és nézem az Aladdint, szóval nyugi. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!