Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ciki ha felnott (25 eves) nő...

Ciki ha felnott (25 eves) nő létemre rajzfilmet nézek?

Figyelt kérdés
Mostanaban garfield és baratait kezdtem el nezni,de nem fura ez ennyi idosen? Ez nem olyan felnott rajzfilm mint a family guy hanem tenyleg gyerekeknek szól
2019. szept. 4. 11:52
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
58%

Nem ciki.

Majdnem 40 vagyok, valamelyik hétvégén volt egy aranyos animációs film este a tévében, megnéztem és tök jó volt. Hétvégenként reggel meg időnként szoktam nézni a Hupikék Törpikéket :)

2019. szept. 4. 13:05
 12/22 anonim ***** válasza:
58%

Miért volna ciki?

.

1. A gyerekeknek szóló rajzfilmek többsége felnőtteknek is megszívlelendő mondanivalóval is rendelkezik,

2. a rajzfilmek forgatókönyvét felnőttek találják ki és

3. felnőttek rajzolják.

.

Ezek alapján miért lenne ciki felnőtteknek is nézni azokat?

2019. szept. 4. 13:09
 13/22 anonim ***** válasza:
71%
Nem. Én simán megnézek mesefilmeket is szabadidőmben, mint az Irány Eldorádó, Disney filmek, Ghibli-filmek. Az animáció nekem egyszerűen más élményt nyújt, mint egy élőszereplős dráma. 26/N
2019. szept. 4. 13:53
 14/22 anonim ***** válasza:
71%

Pont most néztem meg az Oroszlánkirály 2-őt. :D

Ezzel meg is válaszoltam a kérdésedet. :D 24L

2019. szept. 4. 13:57
 15/22 anonim ***** válasza:
58%

30 vagyok, spongyabob, hupikék törpikék, micimackó, animációs egészestés rajzfilmek tömkelegének rajongója vagyok.

Kérdező szerinted ciki? :)

2019. szept. 4. 14:01
 16/22 anonim ***** válasza:
58%
Ja s hozzáteszem, a férjemmel együtt megyünk a jégkorszak filmekre a moziba. Azt hittem beülünk a gyerekek közé. Hát több felnőtt volt, mint gyerek...
2019. szept. 4. 14:03
 17/22 anonim ***** válasza:
58%
44 vagyok és néha szoktam mesét nézni, vagy mesekönyvet olvasni, ugyanúgy leköt, mint bármilyen más könyv, de a gyönyörű grafikákkal ellátott, komolyabb mesekönyveket szeretem igazán. Ezek a nagyon modern rajzfilmek nem tetszenek (pl family guy).
2019. szept. 4. 14:45
 18/22 anonim ***** válasza:
54%
Otthon a magánszférádban szerintem azt csinálsz, amit csak akarsz :D
2019. szept. 4. 21:31
 19/22 anonim ***** válasza:
54%
35 evesen most gondolkodom hogy be kene hoznom a tevet a haloba hogy netflix animeket nezzek ejszakankent.
2019. szept. 4. 23:10
 20/22 anonim ***** válasza:
54%
31 éves vagyok, éppen torokgyulladással fekszem itthon és nézem az Aladdint, szóval nyugi. :D
2019. szept. 5. 12:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!