Mifele viselkedes ez egy felnott ferfiol?
Ritkan like-olja mas csajok kepeit, ritkan irogat kommenteket, viszont azt figyeltem meg, hogy mindig van egy periodus, amikor nagyon ra van kattanva 1 csajra, like-olgatja szinte az osszes kepeit, neha smiley-kat irogat nekik. Majd talal egy masik csajt, es az elozo hihetelen modon mar nincs a baratai kozott.
Nem egyszer eszrevettem, hogy ezt csinalja, es utana kitorlodnek a csajok, esetleg o torli ki oket.
Ennek mi ertelme van?
Egy ismerősöm ilyen még, és egy volt udvarlóm.
Az ismerős az minden jó bomba csajnál próbálkozott, de maga a férfi köpedelem volt, elég csúnya, tehát folyton csak negativumokat kapott, egy jó visszajelzést soha. Ezután még a pasinak állt feljebb, hogy ilyen meg olyan bunkók vele.
Szerintem kicsit nagyon magasra tette a mércét !!
A másik az udvarló, na az egy nagyon gáz pasi volt. A megye lehető legtöbb lányát betette ismerősnek, valami több ezer "barátja" van a facen, mindnél ott a like-ja...
Ez számomra már kicsit beteges.
Értem én hogy keressük életünk párját stb stb, de ne igy!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!