Lustaság/kedvtelenseg/faradsag lehet depresszio jele?
Egy pasi vagy egy barátnő sokat segítene.
Hidd el.Nem tudom milyen nemű vagy.
Ha olyan embert találnál aki magadért kedvel és jól érzitek magatokat együtt , nem éreznél ilyen dolgokat :)Több kedved lenne minden ilyen kis apró dologhoz is (fozes, olvasas, es a tobbi) .Amikor nem vagyok a barátommal, ezek a dolgok belőlem is előtörnek. A kedvtelenség, nincs kedvem semmihez dolog , olyankor en is csak feküdnék. Amikor meg vele vagyok , annyi mindenhez kedvem van, minden dolgot megcsinálni magam körül, imádok főzni neki ,mosni takarítani , semmi olyan dolog nincs olyankor amire ne lenne kedvem . Nem az a lényeg , hogy hasznossal vagy nem hasznossal töltöd az időt , hanem az a fontos, hogy az amit szabadidődben csinálsz örömet okoz- e.Ezt tartsd szem előtt. Nincs semmi bajod , csak magányos vagy, üres. Ezen változtass. Alapvető emberi kapcsolatok a megoldás erre, és máshogy látsz majd mindent, szép lassan kikerülsz ebből az állapotból.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!