"Lejöttem az életről" két hete egy gyanús ember miatt, mit tegyek?
Ha mondták már neked, hogy hagyd ott a barátod, mert nem érdemel meg, akkor azt nem véletlen mondták.... Én lehet tőle jobban félnék, mint ettől az embertől… Engem is ez zavar legjobban a történetben... Főleg, ha nő vagy!!!
Miért szeretnéd megkeresni? Ezt szerintem semmiképp ne tudja meg, hogy te "nyomozol" utána. Mi van ha tényleg nem beszámítható, nagyon bolond világban élunk… Veszélyes... Esetleg ott a helyi boltban érdeklődnék, de semmiképp nem egyedül...
Egyébként kedves trollkodo, te ezt nem érted, látszik hogy nem voltál még ilyen helyzetbe, vagy csak ennyire nem veszed a "jeleket", ezért nem kéne mást oltogatni, mert nem ettől lesz igazad... És gratulálok, hogy ennyit érhetet/érhettek neked az irodalomórák a suliban. :S :(
Csak azt nem értem, hogy ha valaki nem tud érdemben hozzászólni a témához, miért kell kötekedő stílusban, butaságokat irkálnia? ;S Itt rajtad kivul kedves TrollFace, senki nem irja le, hogy milyen erzest valtott ki belole a kérdés, mert NEM erre szeretne a kérdező választ kapni... Akkor minek irkálsz ossze-vissza? Komolyan szerintem lehetne jobban szabalyozni gyakorit, és embereket tiltani egy jo idore…. :(((
TrollFace-nek nem reagálok, mert nem etetem.
Mármint nem azért, mert feltehetőleg egy sorozatgyilkossal beszéltél, mert épp hirtelen egy pillanatra azt érezted xD, hanem hogy esetleg ők tudnak-e arról, hogy ott a környéken élnek-e egyedül elhagyagoltan emberek.... Esetleg el is lehetne mesélni a sztorit és megkérdezni, hogy ilyen helyzetben mit lehet tenni...
Esetleg volt e már bejelentés...
Miért fél tőle az egyik futó? Tehetett valamit?
Nem is vagyok alacsony (170 cm), a fogaim meg fehérek, mert már leszoktam a cigiről. Ezzel a kérdéssel megsértettél, következó alkalommal nem fogom neked szívélyes társaságomat nyújtani, ha kijössz megint szalonnát sütni.
Így próbáljon meg az ember kedvesnek lenni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!