"Lejöttem az életről" két hete egy gyanús ember miatt, mit tegyek?
"de nem szórakoztatásnak írtam a kérdest."
- Igen, ez feltűnt. Bár álmatlanság ellen kétségkívül hatásos ez a tömény unalom, komolyan, durvább agyhalál mint egy dupla irodalom óra.
Amiket fenyegetésnek vélhettél "az élet mulando", az is lehet hogy ezt neki mondogattàk.
Sanszos lehet hogy el volt hanyagolva, es hatalmas csoda hogy tulélhette a csecsemö -ès gyerekkort, a többi, hogy valoszinü csövesek fogadhattàk be, éhezessel nött fel, es esetleg kinozhattàk is (a kiszolgàltatott emberekre/gyerekekre irto sok veszély leselkedik)màr csak feltételezés.
Az alkoholista szülök a képben pont megfelelnek vadember neveleshez.(magàra hagyott, éheztetett, bàntalmazott csecsemö/gyerek=torz felnött)
Komolyan a mimika hiàny, szintelen hanghordozàs, torz külsö, fogak mind irto kemèny multra vallanak amiket csoda hogy tùlélt testileg ès mentàlisan.
Kamu.
De oké, nem az, akkor viszont rettenetesen unalmas. Csak azért vagy beparázva, mert paranoiás vagy.
Csak engem zavar, hogy a köcsög barátod ott hagyott téged egyedül az erdöben? ìrhattál volna neki egy smst, hogy gyere már vissza, baj van. Mi van ha késöbb érkezik neked meg valami bajod esik?
Oké, tegyük fel, hogy tévedek és a pasas egy szent remete de tényleg fura a sztori. Ha volt cigije, akkor van máshol is legalább minimális szociális kapcsolata, lehet, hogy egy közeli tanyán dolgozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!