Hánytál már magától az undortól?
Velem sosem tortént még ilyen, de én is nagyon kivancsi lennék a válaszokra.
Bocs az offért, de mégis témába vág: én egyébként betegesen félek a hányástól, szabályosan pánikrohamot kapok, ha hányingerem lesz, vagy ha valaki más hány. Valaki jár hasonló cipőben?
Velem sem fordult még elő, de tényleg érdekes a kérdés.
#1 Nem lehet, hogy specifikus fóbiád van? A szorongás ennek a fajtája gyakran szokott jelentkezni az embereknél, akár anélkül, hogy ezt észrevennék, mint betegséget. Nem azt mondom, hogy azonnal rohanj egy pszichológushoz, mert teljesen felesleges addig a pontig, amíg a fóbia nem rontja kórosan az életvitelt. Viszont lehet, hogy ez van neked is.
Nekem sem lesz teljes a válaszom, de...
Amolyan "nyálundorom" van. A sajátom nem zavar, de mondjuk mikor fogok egy kisbabát, és hát néha előfordul velük, hogy csorog, akkor nagyon meg kellett emberelnem magam.
Szoktam nézegetni ilyen prank videókat a neten, és az egyikben egy fiatalokból álló csoport megkért vagy 20-30 embert hogy köpjön egy műanyag pohárba, aztán azt az egészet valamelyiküknek meg kellett inni.
Kisujjnyira voltam, hogy elhányjam magam.
Illetve ez is kakukktojás, mert betegség miatt hányingerem volt, és ahogy a wc fölé hajoltam, a látványtól, meg a korábbi hányós emlékek nagyban rásegítettek, hogy jöjjön aminek jönnie kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!