Betegen hánytál már utcán?
"Betegen hánytál már utcán?"
Sajnos igen.
"
Milyen érzés volt?"
Rossz. De szerintem ez egyértelmű . Ki szeret hányni ?
"Nem volt szégyen?"
Nem. Nem igazán érdekelt hogy lát e valaki. Meg amúgy is mindenki igyekezett el menni a közeléből
"Hova sikerült?"
Egy kukába a vonat állomáson . Meg előtte a földre...
Igen. Elég gyakran fáj a fejem és pár havonta rám törnek ilyen migrénes rohamok is. Tavaly is épp ez történt velem, már napok óta egyre jobban fájt a fejem, az ominózus reggelen még a szemem is fel volt kicsit dagadva, mikor felkeltem o_O Mondtam a szüleimnek, hogy nagyon rosszul vagyok, de szokás szerint ordibálni kezdtek velem, hogy csak lógni akarok az iskolából, úgyhogy inkább elindultam suliba, csak hogy ne veszekedjenek velem. Már buszon voltam, kb 2 megállónyira az iskolámtól, amikor éreztem, hogy hányni fogok és leszálltam a legközelebbi megállóban és abban a pillanatban el is hánytam magam. Nem volt a közvetlen közelemben semmi bokor vagy fa vagy ilyesmi, szóval csak úgy a földre ment :s
Annyi mázlim volt, hogy napok óta émelyegtem, így enni is alig bírtam, szóval ami kijött belőlem, lényegében csak víz és gyomorsav volt, kicsit ráment a kabátomra is, de letöröltem zsepivel és miután felszáradt, nem is látszott. Szóval legalább nem úgy kellett végigbuszoznom a várost hazafelé menet, hogy tiszta hányás a ruhám.
És hát elég ciki volt egy busznyi ember előtt elrókáznom magam, de ez van.
Buszon lettem rosszul, valami vírus volt.
Le is szálltam rögtön azt ment is a dolog.
De nem érdekelt, nem látta senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!