Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Betegen hánytál már utcán?

Betegen hánytál már utcán?

Figyelt kérdés
Milyen érzés volt?Nem volt szégyen?Hova sikerült?

2018. febr. 11. 14:42
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%
kiskoromban többször is mikor betegen templomba kellett menni :D
2018. febr. 11. 21:12
 12/15 anonim ***** válasza:
14%
Részegen igen és szándékosan, mert mocskosul sokat ittam és nem akartam, hogy minde felszívódjon.
2018. febr. 12. 00:11
 13/15 anonim ***** válasza:
14%
Igen. Elkaptam egy vírust kb. két éve, barátnőmmel sétáltattunk kutyát a közeli parkban, mikor megtörtént. Az aszfaltra hánytam, nem volt semmi extra. Hazamentem pihenni utána.
2018. febr. 15. 22:14
 14/15 anonim ***** válasza:
14%

Kb. 11 éves lehettem, arra is emlékszem, hogy Mikulás napja volt. Erre azért emlékszem, mert kaptunk a suliban szaloncukrot a télapótól, de már azt sem akartam megenni, mert reggel óta csikart a hasam, és már azt az egy cukrot se kívántam.

Szünetben jobban kezdtem rosszul lenni, így szóltam az egyik tanárnak, hogy szeretnék hazamenni. Kb. két sarokra laktam az iskolától, de nagyon szarul nézhettem ki, mert tanárnő nem akart elengedni egyedül így egyik osztálytársam kísért haza.

Mikor kiléptünk a suli kapuján hirtelen éreztem, hogy itt baj lesz, s már nem volt időm visszafelé szaladni, így inkább a suli melletti füves területre hánytam. Sajna ment a kabátomra is belőle.

Jött arra két nagyobb lány, akik csak el voltak szörnyedve, és megkérdezték, bekísérjenek - e dokihoz, de csak megráztam a fejem. Osztálytársam mondta, hogy hazavisz.

Hát nem volt jó, mert kicsit szégyelltem, de vannak olyan helyzetek, amikor nincs más, hányást nem is nagyon lehet visszatartani, szóval mindegy.

29/L

2018. márc. 7. 18:58
 15/15 anonim ***** válasza:
14%
Én nyáron, mikor Romániában voltam összeszedtem valami szart és egész visszaút alatt szarul voltam. (Zetelakáról Miskolcig mentünk vissza. Miskolcon pedig pont akkor jött rám miután leszálltunk a villamosról. :D Ment a virágágyásba. Magasról tettem rá, hogy szégyen-e vagy nem.
2018. márc. 7. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!