Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan tudnánk a kövér hölgyek...

Hogyan tudnánk a kövér hölgyek önbizalmát, önbecsülését növelni?

Figyelt kérdés
Tudom,hogy a nagyon kövér hölgyek vészes önbizalom hiányban szenvednek.Nyáron a nagy melegben sem mernek mini szoknyát vagy rövid nadrágot hordani.A strandon ahogy csak tudják eltakarják a testüket,félnek bikinit felvenni.Sokan ki sem mennek strandra a beszólások miatt.Hogyan lehetne segíteni nekik az önbizalmuk növelésében?Azért érdekel,mert rajongója vagyok az extra molett nőknek.

2019. aug. 31. 17:09
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
78%

Csak ezt a szar dumát ne szajkóznák, hogy az egészségük miatt szólnak, meg az ízületek meg a szív problémák miatt. Ez egy hazugság. Elegendő lenne felfogni, hogy a kövér ember is ember és bármi lehet róla a véleményem, mert jogom van a vépeményalkotáshoz, de ahoz már nincs jogom, hogy megalázzam ezzel a másikat,mert bármennyire is fáj, a dagadt ám is vannak emberi jogai.

Amúgy a dohányosnak se azért pofázunk, mert féltjük a tüdejét, hanem mert büdös és az rossz nekünk.

Aki még a kövéreket szapulja, az csak primitív ösztönei miatt fél, hogy eleszik előle a kaját.

2019. aug. 31. 19:00
 22/28 anonim ***** válasza:
87%
Utolsóval értek egyet, de nagyon. Annyira álságos ez a "kockára teszik az egészségüket, segíteni kell rajtuk ba$zogatással" szöveg. Pont nem érdekel senkit az embertársa sorsa, nem az egészségéért aggódnak, egyszerűen csak szúrja a szemüket, amit/akit nem találnak esztétikusnak, plusz valamivel nagyon elégedetlenek lehetnek saját magukkal kapcsolatban, ha komolyan képesek ennyit rugózni mások hibáin. Én felfogom, hogy nem az én reszortom eldönteni, hogy ki milyen életet éljen, egyedül a sajátomért felelek. Miért törnék pálcát annak a feje fölött, aki nem ártott senkinek? Megérdemel annyit, hogy legalább az embert tiszteljék benne. Akik szintén akaratgyengék, de genetikai meghatározottságaik okán nem szednek fel hájat akkor sem, ha zabálnak, miért nincsenek mélységesen megvetve és cseszegetve (ahelyett, hogy mindenki irigyelné őket)?
2019. szept. 1. 02:16
 23/28 anonim ***** válasza:
29%

Csesztetve vannak, ne aggódj. És még el is fogadott, nem úgy mint a 'dagadtozás'. Ha valakit lekövérezel, a torkodnak esnek. Ha valakit legirnyózol, röhögnek rajta vagy nem törődnek vele.

Amúgy a kérdezőt többen szapulták (korábbi dolgai miatt) de ne zavarjon senkit.

2019. szept. 1. 08:13
 24/28 anonim ***** válasza:
54%

"Annyira álságos ez a "kockára teszik az egészségüket, segíteni kell rajtuk ba$zogatással" szöveg."

Hol írt bárki olyat hogy b...ogatni kell a kövéreket?? Egyszerűen arról van szó hogy nem kéne a fejüket tömni mindenféle téveszmékkel (pl. hogy teljesen normális ha az ember, felgyalogolva a negyedikre már kiköpi a tüdejét). A kövérség egészségtelen és veszélyes, és akár elhiszed akár nem vannak akik nem b...ogatásképpen mutatnak rá erre a tényre hanem segítő szándékból.

De ha már itt tartunk, tudod mi az álságos? Úgy tenni mintha érdekelne a kövérek jóléte, csak azért hogy aztán meg tudjam őket fektetni. Mert a kérdező pont ezt csinálja!

2019. szept. 1. 18:06
 25/28 anonim ***** válasza:
100%

Csesztetés alatt jelen esetben azt értettem, hogy a kövér ember életmódját és személy(iség)ét előbb fogja kritika érni, mint azét, aki ugyan sovány, de pontosan ugyanannyira lusta, nemtörődöm és a legkevésbé sem egészségtudatos (még ha tudvalévő is róla, hogy magasról tojik az egészre).

Mivel sosem volt titok, hogy az elhízás miféle egészségügyi kockázattal jár, nem segíthetsz azzal, ha ezredjére előadod az erről szóló hegyi beszédedet, és ezt te is pontosan tudod. Éppúgy, ahogyan a rendszeres dohányzás mögött sem a cigi kártékony hatásait illető tájékozatlanság áll. Aki az önpusztítást választja, tudatosan teszi, hogy milyen okból, azt nem szükséges ismertetnie veled. Ne kezeld kisgyerekként, ne akarj okosabb lenni nála. Törődj bele, hagyd békén, nem a te dolgod. Ez az "elhitetik a hülyék a kövérekkel, hogy egészséges, amit csinálnak" mítosz amúgy nem tudom, honnan ered, soha életemben nem találkoztam ezzel a jelenséggel. Mintha generálni akarnál egy szalmabáb-ellenséget, akinek a létezésére hivatkozva igazolni lehet a kioktatás szükségességét.

Azt aláírom, hogy a kérdezővel valami nem stimmel, visszatérő arc ezen az oldalon, ismerem már, mint a tenyeremet.

2019. szept. 2. 01:12
 26/28 anonim ***** válasza:
31%
Mondjuk úgy hogy megdugod őket...
2019. szept. 5. 13:53
 27/28 anonim válasza:
15%
Nem tudom de biztos hogy nem ezekkel a kommentekkel :P
2019. szept. 6. 13:59
 28/28 anonim ***** válasza:
70%

Én kövér vagyok (175cm - 94kg) és nagyon szégyellem a testemet. Egész nyáron hosszú, fekete ruhákban jártam, mint valami gyászhuszár. Kell ez az állapot bárkinek is? Nem. 110kg-ról indultam, jelenleg is fogyókúrázom.

Lehet h.lyíteni a világot azzal, hogy "szépek a telt nők" de az igazság az, hogy minden pasinak vékony - vasággyal együtt 50kg-os nő kell, még annak is, aki bebeszéli magának az ellenkezőjét.

2019. szept. 7. 18:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!