Hogyan tudnánk a kövér hölgyek önbizalmát, önbecsülését növelni?
Figyelt kérdés
Tudom,hogy a nagyon kövér hölgyek vészes önbizalom hiányban szenvednek.Nyáron a nagy melegben sem mernek mini szoknyát vagy rövid nadrágot hordani.A strandon ahogy csak tudják eltakarják a testüket,félnek bikinit felvenni.Sokan ki sem mennek strandra a beszólások miatt.Hogyan lehetne segíteni nekik az önbizalmuk növelésében?Azért érdekel,mert rajongója vagyok az extra molett nőknek.2019. aug. 31. 17:09
11/28 anonim válasza:
(Am. érdekes, hogy a hasznos válasz az le van pontozva, de a gúnyolódó, ami nem is a kérdésre válaszol, az meg fel - na, ebből is látszik, kedves kérdező, hogy lehetetlen ezeket megnevelni és az ilyenekből van a több. Nyilván unatkozó tinik.)
12/28 anonim válasza:
Nem. A kérdező egy gáz ember, akit többen felismertünk. Te meg a vak, fehér lovagja vagy. Ennyi a titok.
13/28 A kérdező kommentje:
9-es,nem vagyok beteg azért mert szeretem a kövér nőket.Nem beetetés,hogy szépnek tartom őket,hanem valóban így van.Amúgy miért ne hordhatnának miniszoknyát,ha kedvük tartja.Sajnos sokan zsigerből utálják a kövér nőket.
2019. aug. 31. 17:52
14/28 anonim válasza:
Mondom. Bombanős pepitában. Kár belé a szó.
15/28 anonim válasza:
Szórsz a vízbe planktonokat, amikor fürdik. Az evés aktusa állítólag stresszcsökkentő hatású. Átmenetileg orvosolod ezzel a problémát ugyan, de cserébe nagyon egyszerű a művelet
16/28 anonim válasza:
#12:
Te meg szimplán egy s_eggfej vagy, ennyi.
17/28 anonim válasza:
Fú, hát én 155 centihez voltam majdnem 119 kiló, mire kiderült, hogy IR-em van plusz PCOS. Nagyon szarul éreztem magam a bőrömben. Viszont, ahogy kiderült, kaptam egy diétás étrendet, amit tartok és leadtam eddig vele 23 kilót. Így is kövér vagyok, de sokkal sokkal jobban érzem magam a bőrömben. Tényleg csak a fogyás segíthet abban, hogy szinte teljesen helyre jöjjön az ember önbizalma. Még legalább ennyit le akarok adni, mint amit eddig és elégedett leszek. Talán. :D
18/28 A kérdező kommentje:
Örülök,hogy jobban érzed magad a bőrödben.Én annak örülnék,hogy aki nem tud vagy nem akar lefogyni,azt is elfogadják az emberek.Múltkor írta valaki,hogy nálunk nagyobb szégyen kövérnek lenni,mint alkoholistának vagy drogosnak.Van benne valami....
2019. aug. 31. 18:32
19/28 anonim válasza:
Akkor guruljatok ki az USA-ba, ott úgyis minden gyenge lelkű embert agyon védenek és támogatnak, meg vékony embert már szinte nem is látni.
20/28 anonim válasza:
Mondjuk csináltass egy "Minden dagi nőt ny***ék" pólót, es hordd, így, ha meglát téged egy duci nő, majd örül, hogy tényleg nem csak legenda a férfi, aki a nagyot szereti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!