Hogyan tudnánk a kövér hölgyek önbizalmát, önbecsülését növelni?
Ki se találtuk volna a neved alapján, hogy a bálnákat szereted.
Nos, az én esztétikai érzékem eleget bántja sok minden, napi szinten. Az "extra molett" avagy a súlyosan elhízott embereket nem szeretném teljes valójukban csodálni.
Nem önbizalmat kell növelni nekik, hanem segíteni a fogyásban. Ugyanis a te extra moletted (ezt már korábban is megpróbáltuk tudtodra adni) az végtelenül egészségtelen, a saját életére veszélyes. Az ilyen embereket nem arra kell buzdítani, hogy nyugodtan hízzon el, hanem hogy próbáljon meg egészségesebb súlyt elérni. Az ízületei, a szíve és belső szervei is hálásak lesznek érte.
És mindjárt nem lesznek esztétikai szempontból sem merénylet a többi ember számára.
De ezt te nem fogod fel. Te is olyan vagy, mint a bombanős.
Kitalálom, te is plus size modell vagy.
Nem csípem a lustaságból, akaratgyengeségből elhízott embereket, nem fogom támogatni őket. Totál megérdemlik.
Aki viszont valódi betegség miatt hízik el, az általában legalább próbál tenni ellene. Az elhízás nem természetes állapot.
A kövérek, a súlyosan kövérek igenis fogjanak le, vagy viseljék a választásuk következményét.
Akin meg csak van mit fogni, de amúgy nem vészes, azt meg nem is bántják annyit, velük nincs gond.
A plus size a kettesnek szólt.
Téged már ismerlek, mint a rossz pénzt. És nyugodt szívvel állítom, hogy nem vagy te se százas. (nem a mostani szereplésed alapján)
Én nem csípem a gúnyolódókat!
Szerintem szép kezdeményezés a kérdező részéről, hogy elfogadásra próbálja tanítani az embereket, de egyeseknél szerintem ez reménytelen, mert alapból kirekesztő, gúnyolódó, ítélkező és elutasító.
És igen, mindenkinek joga van akkorára hízni, amekkorára akar és az ő dolga, attól még nem lesz bálna, hanem csak egy elhízott ember és nyilván tisztában van a következményekkel, mert nem azért nem fogy le, hanem mert szeret enni vagy lusta vagy beteg stb, de mindegy miért.
De vajon a beszólongatók mit szólnának, ha ők meg a beszólásuk következményeként kapnának pofonokat vagy korbácsot a kövérektől? Hát az meg a bunkó beszólás következménye lenne, de legalább igazságos, mert nem fer, hogy egy embert csak azért lenézzenek és bántsanak, mert nem sovány. Egy kövér még lefogyhat, de aki tapló, az az is marad.
Már volt dolgom veled és elmondom még egyszer: a kövérség betegség, és ha te vonzódsz az "extrém kövér (150+ kg)" emberekhez akkor te is beteg vagy, csak máshogy.
Azzal hogy beeteted őket a "úgy vagy szép ahogy vagy" szöveggel csak a jövőbeli szívroham és egyéb nyalánkságok esélyét fogod nála növelni. Úgyhogy te igenis beteg vagy. Vagy egy troll (extrém kövérek miniszoknyát hordjanak??? Inkább készülj, hétfőtől újra iskola!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!