Milyen érzés fog el benneteket, amikor ezt a képet látjátok?
Figyelt kérdés
Állítólag van ilyen fóbia, ami sokakra jellemző hasonló képek látványa miatt, de nem jut eszembe a neve.
2019. aug. 30. 23:41
11/17 anonim válasza:
Nekem is sok pici szem jutott róla eszembe, persze tudom, hogy a valóságban köze sincs ilyesmihez egy zuhanyrózsának, szimpla asszociáció. De belőlem sem vált ki semmi különöset.
14/17 anonim válasza:
semmilyen, kb olyan gondolatok: "mi ez a retek?", de érzelmileg semmilyen hatással nincs rám
15/17 anonim válasza:
Uh, engem is a hideg ráz tőle.
16/17 anonim válasza:
Nekem trypophobiám van, de a zuhanyrózsa nem váltja ki. Egyszer láttam ezt facebook-on is, ott külföldiek írták, hogy pont azt a tárgyat sikerült megtalálni a cikkhez, amire nem borsódzik a hátuk. 😃 Nem tudom, hogy azért, mert tárgy. Mert az epertől pl. irtózom. Méhkastól, a fox glove virágától (nem tudom a magyar nevét), meg szinte mindentől, ami élő és lyukacsos. De a zuhanyrózsa, sajtreszelő nem zavar.
Keresőbe írjátok, trypophobia, undorító.
17/17 anonim válasza:
A "lyukacsos" emberi testrészektől, amelyeket kidob a Gugli, kiver a víz engem is, de semmi mástól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!