Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért sértő ha azt mondtam...

Miért sértő ha azt mondtam egy rég nem látott nö ismerősömnek, hogy nagyon csinos?

Figyelt kérdés

Semmi hátsó szándék nem volt bennem. Régen munkatársak votunk, jó volt a kapcsolat. Akkoriban naponta beszélgettünk, néha elmentünk bulizni is.

Tegnap délután 7 év után találkoztam vele. 29 éves, de jobban néz ki mint anno. Teljesen ledöbbentem és szó szerint ezt mondtam:

De örülök, hogy találkoztunk. Jól nézel ki, nagyon csinos vagy!

Ezen megsértődött, a közös ismerősünk mondta, hogy nem tetszett neki amit mondtam, mert soha nem lehetett szó hogy felmerüljön köztünk bármi. Amúgy eszembe se jutott mert ő 185cm, én meg 170cm. Nem értem miért látott bele ebbe többet, csak egy őszinte bók lett volna.

2019. aug. 28. 08:04
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
76%
"“meg tudom nyomni a gombokat én is és várni is tudok, nem kell jópofizni, nem is ismerjük egymást”."Én sose találozom ilyennel, pedig rendszeresen vagyok illedelmes, bár mindenkivel.
2019. aug. 28. 11:36
 12/20 anonim ***** válasza:
38%

a mai világban már annyi "hiperegyenjogú" zakkant nő van, hogy a fene se tudja.

egyébként ha 190 magas topmodell pasi lennél, máris nem lenne probléma az, amit mondtál.

sztem semmi sértő nem volt abban, amit a mondtál.

egyébként én (pont emiatt) vmennyire rászoktam arra, hogy nem engedem előre a nőket, vagy pl. ma is "félig" állt a sorban, meg egyszerre 2 sorban állt és traccsolt a cicamica, ezért beálltam a céges levelekkel elé, ergo pont úgy viselkedtem vele, mint egy bunkó férfival tettem volna.

2019. aug. 28. 11:52
 13/20 anonim ***** válasza:
21%

Amikor egy női dolgozónak tele volt a keze, alig bírt már mindent cipelni, felajánlottam hogy segítek erre annyit mond hogy "nem kell, független nő vagyok". Akkor jól van, mondom magamban, vigyed serényen.

Egy másik is megcsinált hasonlót, aztán értetlenkedett hogy a férfiak miért nem segítenek neki. Az ilyenből nem lehet jól kijönni, azonosítani kell az ilyen emancipancikat és valamilyen ürüggyel kerülni mint a leprát (főleg munkahelyen ahol a karriered is múlhat a hírneveden amire egy ilyen kiszámíthatalan és logikátlan liba csak veszélyt jelent).

Te kérdező meg ne búsulj, az ismerősöd most 29 éves ami azt jelenti hogy neki innentől már csak lejtmenet. A nők nem úgy érnek mint a bor, hanem mint a tej. Nem úgy változik az értékük az idő elteltével mint egy ingatlannak hanem mint egy autónak. Egy férfi esetében, ha az tényleg ad magára és jól vezeti az életét (manapság nincs sok ilyen) ez fordítva van. Csak 30 után jöhet a java, mert akkor leszel igazán vonzó a másik nem szemében (de ha ez a nő jön majd vissza érdeklődni hogy mi van, szabad e vagy, ne dőlj be neki, akkorra már le fog esni neki hogy már ő se olyan vonzó de attól még kell egy balekot találnia hogy túl a negyedik X-en ne kelljen majd kutyák között egyedül borozgatnia otthon).

2019. aug. 28. 14:42
 14/20 anonim ***** válasza:
27%
Szerintem úgy értik a nők, hogy tőletek nem kell semmi. Se bók, se segítség. Majd megteszi olyan férfi, aki emberszámba veszi.
2019. aug. 28. 15:32
 15/20 anonim ***** válasza:
59%

12-es vagyok, most itthonról folytatom a mondókámat.

szóval..az előző válaszoló jó írta: egy ilyenből nem lehet igazán jól kijönni.

adott egy 29 éves nő, aki már túl van a csúcson (nem 18-25 éves, hogy mindenki csorgassa rá a nyálát), ugyan még kapós, csinos, de már érzi, hogy kezd öregedni -ettől frusztrált lehet.

mindenhonnan ömlik a hülyeség, h lassan már az is szexuális zaklatás, ha 4 másodpercnél tovább nézel egy nőre, "erős kemény nők vagyunk" meg a többi hülyeség.

közben meg belül bizonytalan kislányok, akiknek szükségük van megerősítésre, ha nem bámulják meg őket naponta legalább párszor legalább 8/10-es pasik, totális önbizalomhiányban szenvednek.

csak ismételni tudom magam: ha egy Lamborghiniből kiszállt volna vmi menőcsávó, és odabökte volna a barátnődnek, hogy "szexi vagy, cica", a barátnőd ott irult-pirult volna..illetve bocsánat, nem. először elpanaszolta volna neked, milyen felháborítóak az iylen hímsoviniszta férfiak, majd este kielégítette volna a csávót a Lambóban. lol.

annyit tudsz tenni, hogy a barát barátnőkkel úgy viselkedsz, mint a férfiakkal ( azokkal a nőkkel, akiktől többet akarsz, nyilván nem)

2019. aug. 28. 15:42
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Azért én nem venném 100%-nak amit a közös ismerős mond...De ha te is láttad rajta,akkor valószínű.Lényeg,hogy ne foglalkozz vele,sajnos sok nő lelki sérült,semmi nem jó nekik.Játsszák a keményet,a sértődöttet,az akármit,de mindez csak védőpáncél rajtuk.
2019. aug. 28. 19:36
 17/20 anonim ***** válasza:
77%
29 éves nő még javában a csúcson van, kispofa. Az hogy 40es apucinak is 20 éves kiscsajra áll fel, nem a nők hibája.
2019. aug. 29. 08:31
 18/20 anonim ***** válasza:
23%
29 évesen a csúcson? Max a csúsz utolsó pillanatiban, de tapasztalat alapján már ott se.
2019. aug. 29. 08:39
 19/20 anonim ***** válasza:
23%

29 évesen a csúcson :DD

nehéz eldönteni, hogy sok nő ennyire nincs képben, vagy csak nem akar tudomást venni a valóságról.

a nők 16-25 között vannak a csúcson, ekkor a legkapósabbak. Az, hogy 30 éves korotok körül még mindig meg akarnak fektetni titeket, még nem jelent semmit.

Ha tehetné, minden férfi 20 éves feszes főiskolás lányokat töltögetne.

2019. szept. 16. 11:52
 20/20 anonim ***** válasza:

Nem azt mondom, hogy normalis dolog, csak az USA-ban mar ez is szexualis zaklatas.

Talan neki mas hogy esik.

De. Mi can, ha a kozos ismeros szarkevero es nem is ezt mondta.

2020. febr. 13. 00:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!