Dekoratív lányok! Ti diákmunka helyett miért nem vállaltok inkább hosztesz/fotómodell munkát?
Hasonlítsuk össze két nő megítélését. Az egyik Michelle Obama, a másik Melania Trump. Mindketten az Egyesült Államok first ladyjei. Obama a Princeton és Harward egyetemeken szerzett szociológiai és jogi diplomákat, Trump fotómedell. Michelle Obama az elhízás ellen kampányolt, a veteránok családjának támogatásáért és a gyerekek egészségéért. Melania Trump az Internetes zaklatás és kábítószerhasználat ellen, valamint a bevándorlók gyerekeinek megsegítéséért és a természetvédelemért. Obamát a legjobb first ladyként tartják számon, míg Trumpot folyamatosan kikezdik az öltözködése, magánélete és modellkarrierje miatt.
A társadalom mindig képmutató volt, ha egy nő testéről van szó. Szeretik nézegetni a szép nőket, de azt nem bírják elviselni, ha egy szép nő karriert is fut be és sikeres olyan szakmában, ahol hagyományosan nem a szép nők érvényesülnek. Ezt nem minden nő akarja és ezért inkább rejtik a szépségüket, nehogy rájuk szálljanak a képmutatók.
Ó hallod ezek azért töltenek polcot, mert épp nincs hostess munka. Amikor megkérdezed a diák lányt, hogy milyen munka érdekli 90 a hostesst és a kóstoltatást mondja. Csak hogy ezek a munkák alkalmak, és helyből jelentkezik rá 20 ember, amiből mehet max 2. A többinek meg marad az árufeltöltés, gyár.. Stb Most menő a strandi munka, pl karszalagozás, csúzdaőr, de amikor elküldik a medencetérbe feltörölni, akkor húzza a száját.
Fotózásra is tömve vannak a modell stúdiók csinos lányokkal, ott se mindig van munka,sőt inkább eseti munkák vannak.
A hostess cégek meg szeretik a fix embereket, akik bármikor ráérnek, és nincs az, hogy másnap suli, zh, vizsga... stb meg szerintem térdelnek is állandó meló legyen..
"Fotózásra is tömve vannak a modell stúdiók csinos lányokkal, ott se mindig van munka,sőt inkább eseti munkák vannak.
A hostess cégek meg szeretik a fix embereket, akik bármikor ráérnek, és nincs az, hogy másnap suli, zh, vizsga... stb meg szerintem térdelnek is állandó meló legyen"
----
Azért örömmel konstatálom, hogy legalább ezen a téren is van konkurencia. 😝
Egyrészt nem a testemből kívánok élni, hanem a tudásomból és a képességeimből. Nem vagyok exhibicionista, szívesen elvégzek bármilyen sz#r munkát, amit rám bíznak, számomra nagyobb elismerés, ha a teljesítményemet dicsérik mintha olyasmiért dicsérnének, amiért semmit nem kellett tennem (most hagyjuk, hogy "dehát a modellkedés is milyen nehéz munka").
Másrészt hiába nézek ki átlagosan/jól, személyiségre nem vagyok kedves, tündibündi, cukcsimukcsi kis virágszál. Komoly, távolságtartó, visszafogott és udvarias vagyok idegen környezetben, úgyhogy nem én leszek az, aki jópofizik bárkivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!