Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Dekoratív lányok! Ti diákmunka...

Dekoratív lányok! Ti diákmunka helyett miért nem vállaltok inkább hosztesz/fotómodell munkát?

Figyelt kérdés
Ma láttam egy aranyos csinos csajt egy áruházban árufeltöltőként (vszeg tuti diák lehetett) és elgondolkoztam magamban, hogy ő miért nem megy el egy rendezvényre/konferenciára hoszteszkedni vagy simán csak jelentkezni egy fotóstúdióba és kisebb-nagyobb megszakításokkal folyamatosan lennének munkái. Ráadásul ezek jóval szofisztikáltabb és könnyebb munkák, ráadásul jobban is fizet. A jövedelmező kapcsolati tőkéről meg nem is beszélve, hiszen pl. egy konferencián rengeteg jómódú és sikeres ember megfordul, akik legtöbbször nyitottak a hosztesz lányokkal is (és most nem arra kell gondolni, amire azt hiszitek, hogy én gondoltok).

2019. jún. 28. 10:46
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Vagy mert nincs kedvük állandóan széles mosollyal a szájukon jópofizni, annyira, hogy már abban elfáradnak. De tényleg. A mostani Miss Magyarországot néztem végig, hát komolyan mondom, sajnáltam őket. Azt a kényszeredett vigyort, amit le kellett nekik vágniuk... Szépek voltak, de nekem ez tűnt fel a legjobban. Aki modellkedésre, hostessmunkára adja a fejét, annak állandóan mosolyogni kell, állandóan kedvesnek kell lenni még a kóstolós hostesseknek a SPAR-ban is (csak egy példa). Hiába szép a lány, akár ki is próbálja, de hogy előbb-utóbb beleun a többség, az is biztos. A lányom egyszer volt ilyenen, mert ő is valóban szép, de azt mondta, soha többet, ő sem az a típus, aki 8 órában folyamatosan vigyorog.
2019. jún. 28. 15:46
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
*Mármint ilyen kóstolós hossteskedésen. Ez lemaradt. Egyébként aki itt szidja a szép lányokat, hogy ááá, dehogynem, csak nincs alkalmuk, inkább árufeltöltősködnek, az nagyon téved. Nem mindenki szereti mutogatni magát.
2019. jún. 28. 15:49
 13/14 anonim válasza:
En barmit csinalnek mar csak legyen penzem. Minden munkarol lemaradtam mert volt egy amirol azt hittem osszejon aztan most ulok es nezek ki a fejembol penz nelkul...
2019. júl. 1. 14:17
 14/14 anonim ***** válasza:
40%

Azért mert bár hihetetlennek hangzik, de középiskolás korú lányok utálják amikor az apjuk korabeli pasik csorgatják rájuk a nyálukat (van kivétel , de az sem normális). Az a baj fogalmuk sincs róla, hogy ez egy fiatalabb lánynak, aki csak pénzt akar keresni mennyire rosszul esik lelkileg és mennyire bosszantó.

18/L

2019. aug. 11. 11:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!