Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Te mire költötted az első...

Te mire költötted az első fizetésedet, amikor elkezdtél dolgozni? 28

Figyelt kérdés

én amikor elkezdtem dolgozni, még egyetemre jártam, és az első fizetésem ami nem volt sok, 200 ezer forint, Java-t programoztam egy Budapesti cégnél, legóra költöttem az utolsó vasig xD oké, kb 21-22 voltam :D

te mire költötted az első fizetésedet?

2019. aug. 23. 19:33
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%
Első munkahelyem egy gyárban volt, havi 120-150k fizu..hónapokig nem költöttem csak gyüjtöttem, aztán vettem ps4-et, mert a gépem olyan rossz volt hogy már évek óta csak álmodoztam a jó játékokról és youtube gameplayeken néztem hogy mások hogy játszanak. Ekkor még a ps ára 126ezer volt, meg persze egy full hd tv hozzá meg a gta 5 :D utána kb 1 év alatt 1 millát költöttem játékokra miközben még anyámékkal éltem ami nagyon tré.
2019. aug. 23. 23:22
 22/28 anonim ***** válasza:
100%

16 éves voltam, diákmunka. Póthajra költöttem. :D Azóta már jó régóta nincs meg.

21/L

2019. aug. 23. 23:48
 23/28 anonim ***** válasza:
100%
Vettem magamnak kómodot.
2019. aug. 24. 02:44
 24/28 anonim ***** válasza:
100%

Csodálatos volt, amikor megkaptam az első fizetésem, ami felett korlátlanul rendelkezhetnek.

Munkásszállón éltem- imádtam a függetlenségemet és életre szóló barátságot is sikerült kötnöm- almát és joghurtot vettem....nagyon régen volt, csak erre emlékszem.:)

54N

2019. aug. 24. 07:41
 25/28 anonim ***** válasza:
100%

Azt hiszem az első fizetésemből egy drágább gitárt vettem. 16 voltam kb, 2 hetet dolgoztam érte. (matricákat ragasztottam)

Mondjuk 22 évesen az első egyetemi ösztöndíjam (havi 130) nekem már az önfenntartásra ment el, de jó lett volna legora költeni... :)

2019. aug. 24. 08:24
 26/28 anonim ***** válasza:
73%

Az én első fizum is kevés volt (csak 12 millió /brókerként/

Én sültkrumplira és csirkefarhátra költöttem.

2019. aug. 24. 09:54
 27/28 anonim ***** válasza:
100%
Diákmunkából volt először fizetésem, azt ruhákra költöttem nagyrészt. (Mindig vettek a szüleim, én is választhattam ki, mit akarok, csak jó érzés volt, hogy a megszokottnál drágább dolgokat is megveszek).
2019. aug. 24. 16:17
 28/28 anonim ***** válasza:
100%
Osobaságra. Vettem három kazettát vétek és még a rendörcsiékos drogos császer elöd és még nem tudom de még az eladó nő rámsózott szexkazetátt is "Nem kell szexfilm?" Egyébkén érdekes, mert végig azokat néztem félszemmel , de nem mertem volna kérni, ha nem kérdi. De pédáu nyáron diákként kerestem egy keveset és akkor pórázt vettem a roti kutyusunknak, aki egyébként anukája volt csak roti, apukája egy kuvasz volt. Nyugodj Békében Néró.
2019. aug. 24. 18:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!