Te mire költötted az első fizetésedet, amikor elkezdtél
dolgozni? 28
Figyelt kérdés
én amikor elkezdtem dolgozni, még egyetemre jártam, és az első fizetésem ami nem volt sok, 200 ezer forint, Java-t programoztam egy Budapesti cégnél, legóra költöttem az utolsó vasig xD oké, kb 21-22 voltam :D
Első munkahelyem egy gyárban volt, havi 120-150k fizu..hónapokig nem költöttem csak gyüjtöttem, aztán vettem ps4-et, mert a gépem olyan rossz volt hogy már évek óta csak álmodoztam a jó játékokról és youtube gameplayeken néztem hogy mások hogy játszanak. Ekkor még a ps ára 126ezer volt, meg persze egy full hd tv hozzá meg a gta 5 :D utána kb 1 év alatt 1 millát költöttem játékokra miközben még anyámékkal éltem ami nagyon tré.
2019. aug. 23. 23:22
22/28 anonim válasza:
16 éves voltam, diákmunka. Póthajra költöttem. :D Azóta már jó régóta nincs meg.
21/L
2019. aug. 23. 23:48
23/28 anonim válasza:
Vettem magamnak kómodot.
2019. aug. 24. 02:44
24/28 anonim válasza:
Csodálatos volt, amikor megkaptam az első fizetésem, ami felett korlátlanul rendelkezhetnek.
Munkásszállón éltem- imádtam a függetlenségemet és életre szóló barátságot is sikerült kötnöm- almát és joghurtot vettem....nagyon régen volt, csak erre emlékszem.:)
54N
2019. aug. 24. 07:41
25/28 anonim válasza:
Azt hiszem az első fizetésemből egy drágább gitárt vettem. 16 voltam kb, 2 hetet dolgoztam érte. (matricákat ragasztottam)
Mondjuk 22 évesen az első egyetemi ösztöndíjam (havi 130) nekem már az önfenntartásra ment el, de jó lett volna legora költeni... :)
2019. aug. 24. 08:24
26/28 anonim válasza:
Az én első fizum is kevés volt (csak 12 millió /brókerként/
Én sültkrumplira és csirkefarhátra költöttem.
2019. aug. 24. 09:54
27/28 anonim válasza:
Diákmunkából volt először fizetésem, azt ruhákra költöttem nagyrészt. (Mindig vettek a szüleim, én is választhattam ki, mit akarok, csak jó érzés volt, hogy a megszokottnál drágább dolgokat is megveszek).
2019. aug. 24. 16:17
28/28 anonim válasza:
Osobaságra. Vettem három kazettát vétek és még a rendörcsiékos drogos császer elöd és még nem tudom de még az eladó nő rámsózott szexkazetátt is "Nem kell szexfilm?" Egyébkén érdekes, mert végig azokat néztem félszemmel , de nem mertem volna kérni, ha nem kérdi. De pédáu nyáron diákként kerestem egy keveset és akkor pórázt vettem a roti kutyusunknak, aki egyébként anukája volt csak roti, apukája egy kuvasz volt. Nyugodj Békében Néró.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!