Ha megkapod az első fizetésedet mire fogod költeni?
Figyelt kérdés
2010. nov. 18. 19:23
1/12 anonim válasza:
Hogyha politikus leszek házat,autót,villát,nyaralót
ha közalkalmazott akkor csak 150,000et keresek kb..
ha átlag emberek fizetését kapom akkor ennivalót veszek meg megpróbálom kifizetni a rezsit
2/12 anonim válasza:
Én az első fizetésemből kegyetlenül berúgtam, de csakis a legdrágább koktélokat ittam :D
Azóta se tettem ilyet..
3/12 anonim válasza:
Amire eddig is...édességre, elemre, fegyverekre, bérletre, lopott diákmatricára satöbbi.
4/12 anonim válasza:
Be fektetem valamilyen üzletbe, és vissza forgatom a nyereséget.
5/12 anonim válasza:
Mindenesetre szerintem magadra költsd,ha majd valaki megkérdezi,hogy mit vettél az első fizudból,boldogan válaszolhass! :D
7/12 anonim válasza:
Én édesanyámnak vettem virágot:)
a többit magamra költöttem
8/12 anonim válasza:
Első válaszolónak: közalkalmazott vagyok, és álmodva sem keresek 150e-t
Mellesleg én az első két havi fizetésemből vettem 1 laptopot, ez volt már több, mint 3 éve, és nagyon nem bántam meg... azóta is ezt használom
9/12 anonim válasza:
Én is laptopot szeretnék. Csak nekem kb 3 havi fizetés kell majd hozzá, ha minden jól megy jövő hónaptól lesz diákmunkám. Már alig várom, csak közbe lesznek fizetnivalók még, amit muszály, úgyhogy nem biztos hogy összejön 2-3 hónap alatt.
10/12 anonim válasza:
Mennyi most egy havi 'átlag' nettó fizu?
Azért érdekel, mert irjátok hogy 3 hónap kell egy laptophoz. Egy átlag laptop az olyan 150 körül van ha jól tippelek, ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!