Te mire költötted az első fizetésedet, amikor elkezdtél dolgozni? 28
én amikor elkezdtem dolgozni, még egyetemre jártam, és az első fizetésem ami nem volt sok, 200 ezer forint, Java-t programoztam egy Budapesti cégnél, legóra költöttem az utolsó vasig xD oké, kb 21-22 voltam :D
te mire költötted az első fizetésedet?
Most nem tudom eldönteni, hogy fel akarsz vágni, hogy te már egyetemistaként megkerested a “nem sok” 200.000ret, vagy pedig csak vicceske akarsz lenni, hogy legóra költötted?! 🤔
Mindenesetre nekem tetszik, hogy legót vettél :D
A 200 az hol nem sok?
Na mindegy, én most dolgozok először teljes munkaidőben, és tandíjra költöm a megkeresett pénzt.
A korábbi részmunkaidős diákmunkák egy-egy részét megtakarítottam, elég spórolás vagyok, de most hálás vagyok ezért, mivel így könnyebb kifizetnem a sulit. :)
Alkalmi munkára mentem az RTL Klubhoz a barátnőimmel.
A fizetés egyik felét könyvekre költöttem, a másikat pedig félretettem.
18/L
"Ha én megkapom az első fizetésemet akkor guminőre költöm."
Mindenféleképpen tegyél fel róla videót :D
De igenis felvágás.
Egyébként én mivel már külön éltem szüleimtől, 18 évesen elköltöztem, nem a nyakukon élősködtem, az első fizumat albira, rezsire, kajára és a megélhetési dolgokra költöttem. Mint azóta is.
Én egy XBox 360-t.
az is cool :D
Nyaralóba vettem új ágyat és matracot (25+40 ezer. Nagyon megérte, soha nem hittem volna, hogy ennyiért tudok kényelmes pihentető matracot venni 140×200). A többit pedig elherdáltam.
Na az nagyon hasznos ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!