Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Te mire költötted az első...

Te mire költötted az első fizetésedet, amikor elkezdtél dolgozni? 28

Figyelt kérdés

én amikor elkezdtem dolgozni, még egyetemre jártam, és az első fizetésem ami nem volt sok, 200 ezer forint, Java-t programoztam egy Budapesti cégnél, legóra költöttem az utolsó vasig xD oké, kb 21-22 voltam :D

te mire költötted az első fizetésedet?

2019. aug. 23. 19:33
1 2 3
 11/28 anonim válasza:
100%

Az első fizetésem félhavi fizetés volt

Telefont vettem belőle :D Huu de rég volt :D

2019. aug. 23. 20:09
 12/28 anonim ***** válasza:
91%
Egy idèzetes könyvre egy olyan női írótól, akiról nem is gondoltam, hogy ír ilyen jellegű könyvet.
2019. aug. 23. 20:48
 13/28 anonim ***** válasza:
100%
Azért szeretem ezt az oldalt, mert ha akármennyi fizetést leírsz, azonnal bekapcsol a többségnél a proli mód és vagy kevesli vagy sokallja :D
2019. aug. 23. 20:58
 14/28 anonim ***** válasza:
91%

Inkább később költekeztem, mikor már fixen jó fizetésem volt.

- 200-ért bicikli + kiegészítők

- 160-ért telefon

- videókártya 60-70 ezer körül volt

- belépők rendezvényekre és ott fogyasztás, éves szinten erre is elmegy kb 100 ezer

Nekem mondjuk alapból nem volt igazán "első fizetés" mert sokat diákmunkáztam az meg elment a megélhetésre és első "igazi" fizetések nagy része is az életem elindítására kellett, diákhitelem egyben kifizettem, fogaimat megcsináltattam, új szemüveg, jogosítvány, ilyesmi.

2019. aug. 23. 21:07
 15/28 anonim ***** válasza:
100%

Őszintén

16évesen első diákmunkás pénzemből vettem egy bazira megpakolt subway szenyát(ahogy utalták be is ültem enni xD)

És a maradékot anyunak adtam hogy kijöjjön a számla és a kaja ez volt 75.000Ft igaz nem sok de végigdolgoztam érte minden hétvégét délutánt suli mellett akkor csak 6orát lehetett törvényesen(egyedül tartott el egy alkeszt én meg nem akartam nagyobb baj lenni). Azóta félre rakok persze és átlag havi 130-at szedek össze az is pénz és mindig adok anyunak.

De már állandó munkám lett és ebböl mindig félre teszek :)

22/N

2019. aug. 23. 21:16
 16/28 anonim ***** válasza:
29%
Autóra, bumm, majdnem olyan menő vagyok, mint te
2019. aug. 23. 21:25
 17/28 Metionin ***** válasza:
100%
16 évesen az első nyári munkám után kapott pénzt ruhára költöttem, hogy végre ne a 3 számmal nagyobb családsegítőtől kapott rongyokban kelljen járnom. Az első egyetemistaként szerzett fizetésemet megélhetésre (koli, kaja, könyvek, bérlet stb.) költöttem ahogy onnantól kezdve mindig. Hosszú gyűjtés után az első dolog amit hobbi célra magamnak vettem, egy jobb fényképezőgép volt ami immár 8 éves és még mindig tökéletesen működik.
2019. aug. 23. 22:11
 18/28 Clay Morrow ***** válasza:
100%
18 éves voltam, két pár cipőt télire, mivel novemberben kaptam meg, majd otthon magamnak és a családomnak fizettem 1-1 pizzát és italt.
2019. aug. 23. 22:57
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
Én akkoriban, amikor az első fizumat kaptam, elég régóta nem voltam nővel, ezért fogtam magam, egy új ruha szett, parfüm. Beültem egy közeli helyre meginni pár sört, aztán felhívtam egy leányzót rosszlányokról és eltöltöttem vele egy órát :D
2019. aug. 23. 23:16
 20/28 anonim ***** válasza:
100%

#15 Nagyon becsülendő! Mindig felnézek az ilyen emberekre!

De hogy én mire? Már fogalmam sincs.. Gyakorlat mellett diákmunkára mentem, de még így is elég szerény összeget kaptam, szóval nem volt olyan sok lehetőségem.. Talán utazásra és emlékekre, ha ez a fogalmazás helytálló.

23/F

2019. aug. 23. 23:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!