Ha egyetlen egy kívánságod lehetne, mit kívánnál ebben a pillanatban?
Figyelt kérdés
2019. aug. 18. 12:56
2/26 anonim válasza:
Azt hogy 100 kívánságom lehessen.
4/26 anonim válasza:
Pusztuljak el vihar gyorsan. De előtte írnék egy papírt, hogy vihetik a szerveimet olyanoknak, akiknek kell. A maradék mehet a Dunába is, vagy a dögevőknek. Éljen az újrahasznosítás!
5/26 anonim válasza:
Azt hogy tűnjenek el a korombeli tizenéves hülye trendi emberek a földről akik lenézik a többi embert, legyen mellém egy elfogadó lány aki visszahúzódó aranyos és elfogad, nem olyan magamutogató félmeztelen trendi senkiházi... Ez az egy kivánságom lenne, kezd irritálni hogy 18 évesen egy hozzám hasonló visszahúzódó lány sincs aki nem egy macsó önbizalommal teli srácot akar, és mindenki lenézi aki nem bulizik és nem más-más lányokkal való lefekvés jelent mindent..
18f
6/26 anonim válasza:
Az elsőnek egy működő vesét.
Bár havat szerettem volna, mielőtt olvastam a válaszát.
7/26 anonim válasza:
13:22!
Minden tiszteletem a tiéd!!!
Jó volt olvasni a válaszod,szinte már szégyenlem magam,amiért én a lottó ötöst kívánnám😞
8/26 anonim válasza:
7, jobb így, ha havat kívánok, mások fáznak, balesetek sora... egészséges vagyok, más nem számít, akkor meg miért ne legyek nagylelkű :)
9/26 anonim válasza:
Szerintem egyértelmű...
10/26 anonim válasza:
Én azt kívánnám hogy béke legyen ezen a Földön. Szerintem ez a legfontosabb. Ne legyenek éhező gyerekek,ne vállaljanak gyereket olyanok akik nem is tudják felnevelni,az agresszív embereket elszakítani a társadalomtól,a pedofilokat, nemi erőszakolókat kivégezni, a mentális betegeket jobban kezelni és befogadni a társadalomba. És nap estig sorolhatnám. Ezenbelül értem a béke szót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!