Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi lehet velem? Egyik pillanat...

Mi lehet velem? Egyik pillanatban izzitok mindenkit hogy találkozzunk, másik pillanatban depi és lemondom inkább?

Figyelt kérdés

Reggel felkeltem ugy, hogy jo lenne bulizni menni, kezdtem szervezni, éltem haltam a barátomért, beizzitottam hogy hiányzik látni akarom, én hiányzom e neki van e valakije esetleg szeret e stb

Mindent leszerveztem. Minden szuper. Hiányzom látni akar, buli lebeszélve.

Erre mit ad isten? Kb 10 perc mindez után rámtör egy hatalmas depresszio. Nincs kedvem készülni, hajat se mosni, vendégeknek készre vágni a kecot, de még megmozdulni sincs reggelit csinálni.

Lefújtam az egészet. Hal ég mindenki rugalmas, nincs sértődés.

Ezzel a hirtelen depikkel már felkerestem pszichologust szoszerint kiröhögött, es célozgatott arra hogy hozzá olyanok járnak akiknek pl leégett a háza és bent égtek a szerettei, ne ilyenek elől vegyem el az idejét.

Szoval?

2018. nov. 2. 10:38
 1/2 anonim ***** válasza:
Rossz pszichológust választottál...
2018. nov. 2. 10:58
 2/2 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de a korodról nem esett szó. Hány éves vagy?
2018. nov. 2. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!