Utcan enni bunkosag, prolisag, ciki?
Nem az. Ha nem hajigálod el a maradékot, meg a csomagolást, szemetet, akkor nem proli. Könyörgöm, létezik a street food, amit, kapaszkodjatok: az utcán árulnak és ott is esznek :) Külön műfaja van, akkor miért lenne gáz egy péksütit elmajszolni.
A haverodnak valószínűleg komoly gátlásai lehetnek.
Hat figyelj. En most ehes vagyok. Megkivantam egy kis szeletelt sajtot kortevel amit nagyon valoszinu a vonaton fogok megenni. Es ha beszol valaki,tudod mit fogok csinalni? Megkinalom őt is,hogy ketten proliskodjunk :)
Amugy haverodnak nincs igaza. Nalunk magyaroknal szinte hagyomany hogy eszünk mi mindenhol is
vannak fokozatok, pl metrón nem vennék elő kockás szalvétába csomagolt szalámis kiflit. De egész más a mekis dobozból kivenni, nem? vagy a fornettis zsacskóból a tórósbéles, a zsacskó fölé hajolva, mert hullik mindenfelé. de a házi, szalvétába csomagolt, normál méretű, igazi túróval, mazsolával, az már gáz.
És műanyag dobozból villával nem kezdesz el rizseshúst enni.
beülni nem meg nem lehet sehova bevitt étellel, max a távolsági buszváróba.
de tejporos kávét (színe alapján gondolom) is láttam már inni kis csavaros befőttes üvegből.
de termoszból persze tök ok, mi? vagy take away papírpohárból
És az ásványvizes palackban sem mindig az eredeti van, hanem amit a csapból engedsz.
de ha kólás üvegben van víz vagy tea, az már ciki?
egy müzliszelet, amit ott bontasz ki, tök jó, de ha egy dobozban otthon összekevered és kanállal eszegeted, az már gáz.
ha egy kisbabát etetsz üveges főzelékkel, az ok, de ha egy felnőtt eszik ilyet, az csóróság? miért nem megy étterembe....
és sorolhatnám
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!