Ciki ha már több éve dolgozom diákként Tescoban pénztárosként és árufelöltőként?
Az a ciki, hogy más véleménye határozza meg az, hogy hogyan élsz. Ne törődj vele. Tudom, hogy ez nehéz, mert biológiailag úgy van kitalálva az ember (ösztönös dolog), hogy valamennyire foglalkozzon a saját fajtársai megítélésével (túlélés). Ha segít, pont emiatt valamely mértékben mindenki foglalkozik vele.
De nem szabad ennek meghatároznia!
Mindig lesz valaki, aki lenéz. Ha tök jól kereső programozó lennél mondjuk, akkor is lenne valaki, aki lenézne. Például egy milliárdoshoz képest viszonyítva akkor is "nagyon keveset" értél el.
"Comparison is the thief of joy" - mondja az idézet, ne hasonlítsd másokhoz magadat, mert úgy is mindig lesz, aki "többet ért el" ennyi erővel.
Nem ez határozza meg, hogy emberileg mennyit érsz.
A ciki az az aki eltartatja magát. Évek óta dolgozol, szerzel tapasztalatokat, lehet egyszer visszaköszön az életben.
Én is így voltam mimdig is.
De làtszik ki az életrevaló, aki hajt meg a szart is megcsinálja vagy aki vár, és mindent megkap aztán lenéz másokat. Ha nem kap meg mindent akkor gyakorin picsog, hogy miert nem enged el anyu 28 évesen buliba...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!