Mit tegyek? Ti mit tennétek? Mi a gondja?
Sokszor tervezzük, hogy találkozunk, de mindíg lemondja ha rá kérdezek, azt mondja nincsen semmi gondja velem, mindíg közbe jön valami
Miért nem mondja meg ha bármi van?
"de olyan mintha csak pótlék lennék neki"
Az vagy, ezért nem szabad hagyni. Azért mondja hogy szeret, mert így továbbra is reménykedsz és nem hagyod ott a francba, tudja hogy ezzel magánál tart.
Nem tudom jobban elmagyarázni: képzeld el, hogy egy póráz van rajtad, annak szabad hosszát ő szabja meg. Mikor te közelebb akarsz menni, akkor enged a pórázon és arrébb rugdos. Mikor úgy érzi húzod a pórázt és mész el más irányba, akkor ránt rajta egyet és közelebb húz magához, majd a kör újra és újra lejátszódik.
Nem kicsit káros, addig lépj ki ebből míg nem okoz életre szóló lelki sebeket, ami után senkiben nem fogsz tudni megbízni.
Ha én nem keresem, akkor meg rossz hogy nem hallok felőle
és szomorú vagyok.
Olyan mintha azt gondolná hogy nekem elég az hogy köszön még en oruljek hogy egyáltalán rám ir
Ezzel azt mondja hogy gondol rám akkor is ha nem ir állandóan, egyszer ezt írta, attól még fontos vagyok neki
50-50%-ban szeret mindkettonket
Meg hogy foloslegesen aggodok ha nem ír
Mintha ezzel ő tenne szívességet, hogy ír nekem.. Közben meg ott van vele a párja csokolgatja meg simogatja nekem meg közbe elkuld pár sort hogy hát jelet adott , gondolt rám írt? Vagy ez hogy működik nála?
Rá adásul a közvetlen barátai nem bírnak engem :(
De ő azt mondja hogy ne foglalkozzak velük, csak vele mert ő szeret engem
Mi az oka, hogy ennyire ragaszkodsz hozzá, mikor ő tényleg sz*rba sem vesz és játszik veled? Már ne haragudj a kifejezésért, de valami miatt engeded neki, hogy úgy bánjon veled mint a szeméttel.
Önértékelési problémák biztos vannak a háttérben, ha engeded ezt így neki, mert végig teljesen átlátszóan kamuzik és hülyét csinál belőled. Gondolom közben végig manipulál is, szóval azt megértem ha érzelmileg magához kötött, de látni kell hogy hogy bánik veled, ezt nem lehet normálisnak nevezni. Akkor is dobnod kéne ha nem lenne senkije és így csinálná, de barátnője van basszus.
Nem, mert ugyanúgy mindig lekoppint és nem érdekled, csak akkor vesz elő ha kell neki valami. Te nem csak akkor veszed elő, hanem haladni akarsz előre és vele akarsz lenni, viszont félsz a házasságból kilépni (ha nem csak felvetés a férjes dolog, hanem valóban így van). Félsz hogy mi van ha bezuhansz két pad közé és nem lesz senkid, egyedül maradsz. Felépítettetek egy életet, amit nem akarsz eldobni egy homályos jövőért. Csak ez így nem korrekt.
Elhiszem hogy nagyon megkavarja ez az egész az életed, de szerintem először rendet kéne tenni magad körül. Odaáig vagy másért, epekedsz utána, miért nem válsz el ha nem működik már a házasság? Akkor se fog működni, ha a másik férfival nem jön össze semmi. Egyébként ő más ok miatt nem hagyja ott a barátnőjét: játékot játszik és élvezi hogy opciói vannak, téged pedig úgy irányít ahogy akar, mert tudja hogy félsz és érzi mennyire oda vagy érte (illetve látszik a viselkedésedből - mindent odadobsz neki magadból, mert vakon reménykedsz).
Ha ferjnel vagyok
akkor se korrekt amit csinál?
Azt mondta egyszer hogy nekem is van férjem, neki is kell valaki aki állandó, mi sajnos keveset tudunk együtt lenni távolság miatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!