Mit tegyek? Ti mit tennétek? Mi a gondja?
Sokszor tervezzük, hogy találkozunk, de mindíg lemondja ha rá kérdezek, azt mondja nincsen semmi gondja velem, mindíg közbe jön valami
Miért nem mondja meg ha bármi van?
Az a gond, hogy mindig közbejön valami, ami jobb elfoglaltság nálad!
De ezt te írod! Ennél többet mit mondhatnánk?
Meséld már el nekem, hogy a mai világban mióta szokás a véleményünket felvállalni arcba is, ha az negatív?
Nem fogja őszintén elmondani, az nem divat.
Cserébe így próbál leépíteni, ügyesen köntörfalazva. Hagyd. Neked sincs szükséges hamis barátra, nem? Mindketten csak nyertek vele ha letojod és keresel másik társaságot.
Sokszor már sírok, annyira rosszul esik
Amikor ezeket írom neki, szinte semmibe veszi
Max.egy Megérteleket ír, de ennyi
Miért csinálja ezt? Mit ártottam neki? Azt mondta bármi van azt beszéljük meg de ha mondom hogy hiányzik azt irja megért, nem pedig azt, hogy te is hiányzol nekem :( ebbe kezdek bele őrülni, hogy nem mondja meg ha valami van
Olvasd el még egyszer, értelmezve amit írtam.
Tiszteld már magad annyira, hogy nem kapaszkodsz egy olyan emberbe, akinek nyűg vagy. Megmondani a szemedbe úgyse fogja, az emberek nem az őszinteségről híresek.
Ha meg mégis kínozni akarod magad, csak tapsolni tudok, de sajnálni nem.
"Miért csinálja ezt?"
Mert hagyod, tehát te vagy a kis szemetese. Még mindig reménykedsz, mikor őt jól láthatóan nem izgatja mi van veled vagy mit érzel, mindig csak annyi megbánást vagy sajnálatot mutat, amivel eltudja érni, hogy a közelében tartson. Te pedig örömmel megteszed.
"Mit ártottam neki?"
Semmit, ennek nincs köze semmihez. Hagyod hogy úgy bánjon veled ahogy és nem szórod ki az életedből, ezért történik ez. Minimális energiával pörgeti az agyadat és kattogsz a dolgokon, ő meg vígan elvan másokkal. Addig vagy jó amíg kell neki valami, de ennyi. Nem találkozik veled, mert nem akar, nem érdekled.
Köszön, meg válaszol, legtöbbször ha irok, de olyan mintha csak pótlék lennék neki ha nincs ott épp a párja
Amíg nem volt párja rengeteget beszélt\nk, felhívott, többet írt
Ha rá kérdezek, ő sertodik meg hogy ketelkedem a szereteteben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!